Dag 3 : Mina föräldrar

Jag har haft turen och fått växa upp i ett stort hus med båda mina föräldrar under samma tak, vilket var väldigt ovanligt bland andra föräldrar till vänner och bekanta man kände/känner.

 

Min pappa heter Anders och har bott i samma by som de köpte sitt första hus tillsammans i och som han själv är uppvuxen i sedan tidig ålder. Han jobbade som brevbärare under många års tid men tröttnade tillslut på detta arbete och tog sig ifrån det och började på ny kula. Idag jobbar han på securitas. Som person är han väldigt händig av sig och även lättlärd. Allt han gör eller skall göra klarar han av med galans genom att läsa sig till allt han behöver veta om det på internet, någonting som också är hans stora "hobby". Teknikprylar tror jag inte att han någonsin skulle kunna lessna på..

 

Mor min heter Yvonne och är uppvuxen i Nynäshamn - "ostkustens pärla" som denna stad även brukar kallas. Började jobba i tidig ålder. Redan 16 åt gammal bestämde hon sig för att inte gå gymnasiet utan börja jobba på en gång istället. Trots ej gymnasieutbildning så jobbar hon idag som kökschef och trivs med sitt jobb. Som person är hon helt galen! Och då menar jag på ett roligt sett. Från ingenstans kan hon börja garva för sig själv, och detta är ett garv som varar i evigheter och smittar av sig väldigt fort. Hon vräker ur sig konstiga saker helt plöstligt som inte går annat än att garva åt.

 

Båda mina föräldrar är mycket godhjärtade, lite crazy, framåtgående, jobbnarkomaner och glada.

Efter 20 års boende i ett stort hus på ca 250 kvadratmeter och en stor trädgård har de nu sålt huset och köpt ett nytt. Lillasyster min flyttade hemifrån samtidigt som mig - för ca 3 år sedan och efter denna händelse i deras liv så har de inte längre behov för ett stort hus med en massa oanvänd yta. Dessutom har de alltid velat ha ett mindre hus med havsutsikt, vilket är precis vad de har fått nu.

 

Hoppas nu att de kommer och trivas i det nya huset och att allt går deras väg. Ett lyckligt gift förhållande är vad de har idag, sedan över 21 år och tror de kommer hålla ihop mycket mycket länge till.

Med varandra, ett nytt hus, stadiga jobb, ett barnbarn redan nu och ett påväg så tror jag de just nu lever deras lyckligaste dagar.

 

Älskar er mamma och pappa


Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

OM BILDER OCH PHOTOSHOP
- Jag använder mig utav photoshop 7.0, picasa samt paint när jag redigerar mina bilder.
- Lite angående bloggdesign har jag lärt mig, och jag lär mig allt mer eftersom. Svarar gärna på era frågor, ett annat alternativ är att besöka designadinblogg.se som har många bra förklaringar på bloggdesign
- Angående photoshop frågor så svarar jag ej på dessa då det oftast är lite komplicerat att förklara.
google.se finns däremot svar på de flesta frågorna

MIN ÄLSKLING
- Jag fotar med min Nikon D60. Mer information om den kommer mer tiden
- Vill ni ha tips på bra systemkameror skulle jag gå till en fotoaffär eller andra ställen som säljer dessa.
Det är omöjligt för mig att veta vad som passar just dig. I affärerna kan de dessutom svara på alla dina frågor

TACK SÖTA NI..
..för att ni respekterar detta och kommentera nu trots ovanstående. Era åsikter betyder mycket för mig :)


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mail: (visas bara för mig)

Har du också en blogg/hemsida?:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0