Nanny diaries

Imorgon på kanal 4, klockan 21.25 går denna underbara film.

Missa inte!

 

 

"Annie vet inte vad hon skall göra med sitt liv efter sin examen och bestämmer sig för att jobba lite som barnflicka. I en lyxig våning på Manhattan inser hon efter ett tag att familjen inte är som hon hade tänkt sig. Varken mamman och pappan i familjen visar sig hemma speciellt ofta, däremot gör sonen det men han försöker istället göra livet surt för Annie. Till hennes lycka finns grannen i närheten som visar sig vara både trevlig och snygg."


Fullproppad och i Ösmo

Sitter nu helt fullproppad hos mor och far i Ösmo och känner hur tungt huvudet börjar bli ..



Dagen har i stort sätt handlat om att städa ^^ men har även suttit en del i telefonen [telefonnörd som jag är] och sedan har jag tagit mig ner till mamma och pappa.

Nu bär det snart av ner till majbrasan och skall försöka få mig lite snygga kort eventuellt .. Hoppas på det iallafall. Ska bara försöka ta mig upp här ifrån stolen.

Minipizzor


Ser inte dessa riktigt goda ut ^^

Satt precis och tittade lite på olika småsaker att baka i nästa vecka, och måste erkänna att dessa ligger ganska så högt upp på listan nu. hehe.

- - -

Minipizzor som enkelt går att frysa in och tina upp på bara några minuter. Dessutom kan man variera med hundratals olika smaker. Kan det bli mycket bättre än såhär?!


Någon som testat att göra minipizzor någon gång?

Nu skall det bli ordning och reda

Dessa fick följa med mig hem igår från några timmar på Ikea med Per och Viktor.

 

Garderoben [som man går in i] är ganska så trång och det har mest bara blivit huller och buller med allt där ända sedan jag flyttade in i den .. Igår åkte dessa upp och jag började lite smått att strukturera upp hur allt skulle bli. Idag återstår att både rensa och städa hela garderoben. Så jag vet vad jag har att göra ..

 

 

Hade även tänkt hinna med att baka lite kakor idag, dammsuga lägenheten, åka iväg och köpa lite nya blommor och blomtillbehör [lerkulor, nya snygga krukor, dekorationer osv] samt städa akvariumet.

Ikväll bär det vidare av att träffa familjen lite grann över en god middag?


Efter en pigg morgon

Vaknade tidigt idag och var klarvaken. Så himla skönt med sådana här mornar.

Idag står mycket på schemat så det är bara att duscha lite nu och göra sig iordning för att sedan komma igång. Tiden är knapp, även fast man bara har en 'lugn' hemmadag ^^


Vad skall mina sötisar göra idag?

Tvätten - done. Now food

Tvättstugetiden är slut men ännu är en del kläder fortfarande fuktiga ..
De hänger nu lite här och var i hela lägenhetern, och även ställningen står på balkongen full med halvblöta sängkläder ..

Hur som helst så är det nu dags för lite käk. Skall bli riktigt gott.
Kyckling, ris och currysås står på dagens meny. Love it!



Lite hip hop musik spelas just nu då jag inte är på det bästa humöret denna eftermiddag/kväll .. Känns som jag hela tiden går runt och saknar någonting men jag har inte kommit fram till vad detta är .. Vad jag vet är att detta kan inte fortgå iallafall ..

Känner mig inte hel och levande utan mer vid liv och halvt sönder ..
- inte bra detta ..


Springer som en galning ..



.. upp och ned i trapporna och tvättar.

Vet inte hur många maskiner jag redan hunnit med men hela torkrummet är nästan fullt .. har en maskin med kläder till som jag skall försöka få plats med, men är väldigt tveksam på om det kommer gå så bra .. det återstår att se.

- - -

Försöker även hinna med att städa lite här hemma, men känns som man inte riktigt hinner mer än börja på någonting så är det dags att ta sig nedåt igen .. ja ja, jag vet iallafall vad jag har att göra resten av dagen ^^ hehe

Love my new jacket

Denna skönhet fick följa med mig hem från årets vårshopping dag [ni kan se lite mer här vad jag köpte då] och jag måste erkänna att jag är helt såld i den.

 

Det har varit lite för kallt ute än så länge för att kunna använda den, men igår åkte den på och gud va jag skulle kunna leva i den dygnet runt. Denna sommar kommer ni nog säkert att se mig i denna var och varannan dag ^^


Orkar inte mer

ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT HUNGRIG!!
FRÅN INGENSTANS OCKSÅ. FAN. JAG HAR INTE TID ATT STÄLLA MIG OCH LAGA MAT NU. MÅSTE TA TVÄTTEN OCH STÄDANDET ..

Morgondagen

Imorgon skall jag åter igen iväg till Per en sväng på förmiddagen då han glömde lite godis i min bil [eller gjorde han det med flit .. hmm .. hehe], sedan resten av dagen blir det tvätt, tvätt och åter tvätt .. phu .. ^^


Har även lite funderingar på att baka lite bullar under tiden jag springer upp och ned till tvättstugan. Skall nämligen städa lägenheten [som lyckats bli stökig på nolltid igen] och rensa alla blommor lite grann .. I helgen, eller nästa vecka skall jag se till att plantera om dem ..

Akvariumet måste också städas och frysen skall frostas av.
Med andra ord så kommer jag att ha fullt upp även imorgon, men det är bara skönt.





Skall se till att få ut lite mer inlägg imorgon under hela dagen.
I promise!

En heldag med vännen

Även denna dag har det blivit dålig uppdatering på denna blogg ..

Dagen har nämligen spenderats med Per. En mycket skön 'man' [som han utser sig själv vara] en annan kan ju diskutera saken ^^ hehe. Nej då, han är mycket trevlig och ett gott sällskap.



Nu sitter jag och pratar lite med syrran, men snart är det dags för lite tv-tittande och sedan lockar sängen väldigt mycket.


Morgondagens sovmorgon försvann efter ett kort samtal.

- berättar mer i senare inlägg ..

Inför Eurovision song contest ..

.. går just nu på ettan och jag sitter klistrad och tittar på detta ^^ eftersom jag älskar att få höra världens alla bidrag och stilar. Världsfantast som jag är ♥



Grekland bidrag igår är faktiskt ganska så bra.

[håller alltid på grekland varje år ^^]



flera grekiska bidrag och låtar hittar ni på denna sida.
- värt att ta en titt in på

Summer berries

Mycket nytt verkar komma nu till våren/sommaren 2010 i godisväg ..

Nu har även cloetta lanserat en sommarversion av polly. Måste erkänna att dessa kommer nog finnas hemma större delen av sommaren hos mig ^^ smaken är jordgubbar & smultron. Kan det bli annat är gott! hehe


Någon som redan hunnit smaka dessa?

- och vet vilken(a) butiker som tagit in denna i sortimentet ..

Heldag med vännerna

Hej hej vänner.

Imorse funkade inte mitt internet. Vet inte vad som var fel men det gick inte på något sätt att komma in på det. Så frustrerande. Så sorry för att jag inte bloggade någonting idag på morgonen och för att jag inte skrivit något under dagen.


- - -

Varför jag inte skrivit någonting under dagen är för jag verkligen har haft fullt upp och träffat goa vänner med mera. Tack ni söta för en mycket trevlig dag.

- - -


Ikväll blir det nu lite tv-tittande och även lite städning.
En promenad hade inte heller suttit fel faktiskt .. tror det får bli en sväng lite senare.

Städar och drömmer

 

 

 

Springer runt här som en liten tok och målar sidobord, bäddar säng, torkar bord, diskar [igen], puffar till kuddar, sorterar upp tvätt med mera ..

 

Samtidigt som detta sker har jag detta youtube klipp på i repeat på högsta volym och längtar mig bort. Gud vad jag längtar till Grekland nu. Vill verkligen bara iväg. Känns att det snart är ett år sedan jag var där nu. Längtar börjar infinna sig allt mer och mer i hela kroppen. Den längtar efter värmen, kulturen,

naturen och framför allt människorna.

 

 

Ge mig Grekland - NU!!


Borta hela dagen - igen

Sorry sötnosar.

Har varit borta från bloggen hela dagen just bara på grund av den enkla anledningen att jag haft så mycket att göra under hela dagen .. Just nu är jag precis hemkommen från affären. Hade en lång lista på saker jag skulle ha och denna handling tog mig ca 2 timmar.

Men nu har jag allt hemma och snart är det dags för att bädda sängen [som fått luftas hela dagen] och städa akvariumet för att sedan efter det ställa mig i köket och hitta på någon kul middag.



Är fruktansvärt sugen på sallad.

Kanske får bli en kycklingsallad idag med lite coscos och bönor. Mums.


Vad skall ni äta till middag idag?

Sovit i min egna säng

För första gången på 2½ vecka har jag nu sovit i min egna säng igen, och tro mig .. det var fruktansvärt skönt! Inte vaknat en enda gång denna natten. Bara sovit sov en stock. Känner mig helt utvilad.


Nu skall jag prata lite med mina vänner och sedan börjar dagen på allvar.
Idag står allt detta på schemat;
♦ diska
♦ dammsuga
♦ måla sidobordets dörrar
♦ gå på en typ av 'arbetsintervju'
♦ damma alla bord, stolar, hyllor, tavlor osv
♦ rensa akvariumet
♦ skriva ut bilder till fotoväggen [fortfarande inte blivit gjort]
♦ ringa akelius och ställa ett par frågor angående lägenheten
♦ byta sängkläder
♦ tvätta en del
♦ lägga ut en del saker på blocket
♦ åka och handla lite mat
♦ tvätta bilen
♦ byta hjul på cykeln
♦ handla några vinflaskor



Som ni ser så har jag en hel del att stå i med .. så nu blir det snart en dusch och sedan börja göra sig iordning, så iallafall detta är klart för dagens alla punkter.

Ola skriker och har sig ^^

Igår testade Ola och Jerry någon jäkla apparat som ger ifrån sig stötar [inget farligt för kroppen]. Den skall egentligen användas av Hanna, med hennes graviditet för att stimulera musklerna och så vidare, men de kunde såklart inte hålla fingrarna borta.



Själv kunde jag inte hålla fingrarna ifrån att filma Ola när han sitter och skriker och har sig. hehe.
Mycket roligt!

Hemma

Äntligen hemma i min egna boning

Var hemma strax före sju och har sedan dess plockat upp all packning och städat för fulla muggar här hemma. Det var en hel del post innanför dörren som väntade på mig .. Har även också plockat iordning lite överallt som låg huller om buller innan vi åkte. Nu har jag även städat lite i torrförrådet och kylskåpet samt diskat. Resten får faktiskt vänta tills imorgon, för nu vill jag mysa lite framför tv.n innan det är dags för några timmars sömn - I MIN EGNA SÄNG!

Påväg hemåt

Om en halvtimma ca bär det av hemåt.
Skall bli helt underbart!


Mitt egna hem. Min egna säng. Mitt lugn.

Ens hem är verkligen ens egna harmoniska miljö. Gud så mycket jag skall städa och dona i veckan som kommer. Helt sjukt vad jag kommer hålla på. Dessutom är våren här [jag hoppas den är det i Stockholm också] för nu har jag suttit stilla så det räcker. Har ingen ro alls att sitta still.

UT OCH SE VÄRLDEN!!



Splash spegel i sitt hem

Splash spegel

Hittade denna coola spegel i en webshopbutik precis, och jag bara älskar den!

 

Tycker om inredning som skärmar av det 'stilrena' som jag annars gärna har i mitt hem. Blanda stilrent med lite annorlunda saker på väggar, bord och annat kan inte bli annat än perfekt.




Skulle ni kunna tänka er denna spegel på väggen hemma?

 

Källa


Fortfarande i Värnamo

Sovit som en stock inatt ^^
Var riktigt länge sedan jag har sovit så himla bra som jag gjort inatt. Vaknade dock vid sju tiden och var klarvaken, men tvingade mig själv att sova lite längre. Konstigt nog så gick det riktigt bra också.



Idag blir vi här och skall hjälpa till lite smått med husbygget. Tapetsera och försöka göra det lite roligt på samma gång också.

Hemgång blir senare på eftermiddagen, men gud så skönt det skall bli att komma hem.
[ni kan läsa mitt inlägg här om min hemlängtan]

Vaknade imorse och kände ett stort sug efter att få komma hem och städa ^^ tänk att få städa sitt egna hem och inte bara alla andras .. blir en heldag till städning här framöver.



Nu skall jag sitta och leta lite ny heminredning. Skall försöka få ett tema som går i blåa nyanser. Se om jag hittar lite kul. Eventuellt kanske vi även har hittat en "ny" soffa också. En släkting har en som de skall sälja, och jag tycker om den starkt mycket. Får se vad de skall ha för den först.


Vad skall ni göra denna sönag?

Elsa leker

Var förbi Jimmy och hälsade på honom och Elsa en sväng idag innan vi skulle hem till Ola [där jag är nu och skall sova över för natten]

Har egentligen inte så mycket att säga.
Världens sötaste unge. Här leker hon lite för sig själv och busar lite.


Måste ses! Verkligen!

Värnamo marknad

Några timmars gående på Värnamos marknad blev det tidigare idag ..
Var riktigt mysigt när solen tittade igenom alla moln, som självklart skulle infinna sig på himlen just idag ..

Hittade en jätte snygg röd/vit randig skjorta, kanderade mandlar och cashewnötter samt några godisremmar. Åt även en donut med strössel på. Fruktansvärt va gott det var ^^ hade kunnat äta många fler. hehe

 


Börjar längta hem

Det är knappt så jag tror mina egna känslor, men nu börjar jag få hemlängtan.

Sitter hemma hos Ola i småland nu och skall vara kvar här tills imorgon. Lite grillning är på gång och sedan lite soffmys resten av kvällen, men jag kan inte rå för att längta hem till min enkla lilla boning.



Tänk att få sitta i sin egna lilla hörna på soffan, sova i sin egna säng, laga sin egen mat i sitt egna kök och bara känna sig hemma.

Längtar verkligen efter att få sköta om allting själv nu.

På måndag skall jag sköta om min lilla boning helt och hållet - från topp till tå och verkligen mysa till framåt kvällstimmarna.



Kanske blir det lite kex och ostmys efter middagen.

Skall iallafall mysa till det riktigt ordentligt ^^ ljus och en underbar film ♥

SM 2010

Sitter med en öl i handen och tittar på HV71 - Djurgården [hockey].
Vinner HV idag är det avgjort. Vinner Djurgården idag återstår ännu en och avgörande match. Får se vad som händer. Just nu står det 1-1.
Blir intressant detta.


Kollar ni SM mellan HV71 - Djurgården?
Vilka håller ni på i sådant fall?




Återkommer senare med lite bilder och eventuellt en film från dagen som varit.
- marknad i Värnamo och en filmsnutt på en hur gullig tjej som helst ^^

Väckt av mobilen

Hatar att vakna av att man får sms på sms hela tiden .. precis detta hände imorse.

Men nu sitter jag iallafall här och börjar känna mig lite stressad faktiskt .. klockan är redan tjugo över åtta och jag har inte gjort ett skit.

Skall hinna med en dusch, äta frukost, sminka mig, föna håret, platta håret, styla håret, klä på mig och packa det sista på lite mer än en timma. Hur skall detta gå?





Värnamos marknad väntar iallafall runt hörnet. Det känns himla kul.
Får se om jag hittar någonting kul, eller om det bara finns en massa skit. Brända mandlar hoppas jag iallafall på. Får se vad jag kommer hem med ^^


Vad skall ni göra denna soliga lördag?

Godnatt mina kära

Nu ligger jag åter igen i denna säng, dock för sista gången på mycket länge nu ..

Imorgon bär det av till Värnamo, då det är marknad där imorgon som vi hade tänkt gå en runda på. Eventuellt sover vi kvar där till söndag eller så åker vi hem redan imorgon eftermiddag/kväll. Får se hur det blir imorgon ..

- - -

Allting är iallafall packat och klart. Hade tänkt vi skulle åka vid halv tio tiden imorgon ungefär, men det får vi se hur det blir med den saken ^^ nu är det iallafall läggdags för lilla mig. Klockan ringer vid 08.00.


Godnatt alla söta

Grönalund säsongsöppnar imorgon

Imorgon [lördag] öppnar Grönalund för denna säsong.
Klockan 11.00 slår dörrarna upp för en härlig sommar av mycket folk, sång och aktiviteter för alla åldrar. Man kan aldrig få för mycket av Grönan.


Ett nöjesfält för hela familjen ♥



Kommer du besöka Grönalund denna säsong?

Dags för en kopp kaffe

Nu bär det snart av bort till Benny en  sväng på en kaffe. Mums ♥
Tur bara att det inte är långt att gå eftersom det verkar behaga komma små skurar till och från hela tiden nu sedan vi kom hem igen.


Vill inte bli blöt ^^

Sommarplaner?

Själv tänkte jag åka iväg ner till Helsingborg och festa lite under Helsingborgsfestivalen, ta båten över till Gotland en sväng och hälsa på lite släktingar och ta mycket fina kort, hinna med en liten sväng ner till Göteborg och hälsa på mina käraste vänner samt ut och fota en hel del i naturen och nere vid stränderna runt omkring.

En försenad semester till Grekland kommer sedan i september, då jag åker hem till Rhodos två veckor ♥ och skall njuta av livet till max! ^^

Efter en heldag

Precis hemkommen från en heldag på Väla och en fika hos Alex & Jimmie.

Hittade en del mysiga inredningsprylar - självklart i blå nyans. Turkos är favoriten, men vill gärna bryta av med lite andra nyanser också så det inte blir allt för mycket av samma, då får man ju panik istället för en mysig bostad.




Hamnade även i en smyckesbutik som självklart hade en massa Thomas Sabo and I love it

Skrev igår? ett inlägg om just detta märke [här], men idag hittade jag även några nya favoritberlocker [+ annat]. Tror inte man kan få för mycket av detta märke alltså ^^


Dessa nya berlocker fastnade jag för idag;

- värde ca 1.400:- för alla


Bättre bild på grabbarna

Igårkväll / natt la jag ut en bild på mina trevliga grabbar, till sällskap vid middagen. Dock var dessa kanske inte de bästa bilderna på dem ^^ hehe.

Tog även en lite bättre posarbild på dem.

Tänkt att ni skulle få se hur de 'egentligen' ser ut. De är ju faktiskt inte alltid så "söta" som de var på denna bild.

Denna bild gör dessa killar lite mer rättvisa ^^ hehe


En dag i shoppingcentret

Med sminket på bordet och datorn i knät sitter jag nu här på rummet och gör mig iordning inför en heldag på Väla. Får se vad jag hittar för kul. Hade iallafall tänkt leta efter Thomas Sabo halsband och skall även in på MQ, då jag fortfarande har ett presentkort där sedan jag fyllde år i januari.

Dock bygger de om hela Väla så kan lätt bli lite jobbigt att gå där, men jag skall stå ut.

Skall även ha lite koppar, muggar och skålar som jag såg i veckan. Nu har jag bestämt mig för vilka färger och hur många vi skall ha, så idag gäller det. Hoppas det finns kvar till mig bara!

- dags att ersätta det gamla hemma, som ändå bara är helt huller om buller till lite mer av en och samma stil.

Hemma efter middagen

Sitter här med ögonen knappt öppna längre .. gud så trött jag känner mig ^^

 

Kvällens middag blev mycket lyckad.

Maten var gudomligt god [tog en grekisk sallad och en färskpressad apelsinjuice], miljön var jätte mysig och sällskapet var pricken över i.et.

 

 

Hur såg eran kväll ut?

 

Vad tycker ni om kvällens sällskap? HAHA.

 

Nej, så tråkiga var de inte hela kvällen. Bara just vid dessa bilder.
Men visst ser de allt för tråkiga ut!? eller är det bara jag och Alex som tycker det ^^ hehe.


Påklädd och redo ..

.. för att åka iväg ner till Helsingborg för en trevlig mysmiddag.
Och även kanske en del njutning i solens varma strålar!?
För här nere har vi haft sol till och från hela dagen, men nu lyser solens strålar ner på oss konstant sedan någon timme tillbaka.

Förhoppningsvis blir det lite mys ute i solen innan / efter eller under middagen. Hur som helst så är det iallafall dags för oss att börja bege oss iväg nu.


Kameran är laddad och jag skall se till att formatera om minneskortet i bilen påväg ner. Ett par trevliga bilder skall nog kunna ordnas under kvällens gång. Men får bli en relativt tidig kväll. Skall hämta Yvonne efter jobbet vid tio tiden och sedan blir det en heldag på Väla [shoppingcentrum] imorgon ^^

Bilen lagad

Bilen är lagad och en mysmiddag står på schemat.

Bilhelv*tet läckte servoolja som aldrig förr och det slutade med att bilen inte ens gick att köra .. men nu så är det lagat och bilen rullar på vägarna som aldrig förr igen ^^ testkörde lite med att köra iväg Yvonne till jobbet.
Den funkar perfekt!

- - -

Nu skall jag snart ringa min sötaste lilla Alexandra och börja planera in tid för kvällens mysmiddag ute på stan. Blir en juice till maten eftersom jag skall köra hem sen igen, men det kan jag stå ut med.


Vad skall ni göra en kväll som denna?

Thomas Sabo



Har länge velat ha ett Thomas Sabo halsband med tre berlocker i som kan symbolisera en del av mitt liv.
- den delen av livet som står mig närmast hjärtat. Nämligen utlandet, sol och värme.

•· flipflopen symboliserar stranden, värmen och de njutbara stunderna.
•· flygplanet symboliserar min kärlek till ett liv ovanför molnen och bortanför detta land
•· blomman symboliserar glädje genom min kärlek till blommor och frägerna sprider en glädje i sig


- - -

Halsbandet och de tre berlockerna skulle gå på ett värde av ca: 1.500 - 2.000:-



Vad tycker ni?
Skall jag slå till på detta?
lönen kommer ju in vilken dag som helst ^^ hehe

Fick en chock

Igår vid frukostbordet började jag höra lite knaster mot fönstrerna.
Det visade sig att regnet hade nått ner till skåne. Blev fruktansvärt arg eftersom jag bara en timme senare skulle dra mig iväg ner till Helsingborg och träffa Alexandra. Men sådant är det svenska vädret. Bara att acceptera ..

Dock efter bara ca tio minuter började det hagla. Hagla! Vart kom det ifrån liksom?
Uppe i Stockholm har jag hört att de fått snö till och med, men hagel såhär dags i skåne förekommer inte direkt ofta.


Sovmorgon - lugnt sagt ^^

Ligger nu i sängen och drar mig lite extra, efter två mackor lite snabbt ..

Blev ganska så sent igår med lite filmtittande från Josef och Yvonnes resa från Filippinerna, så jag bestämde mig för att sova tills jag vakna idag och det blev lite längre än jag hade beräknat .. men men, nu är dagen här iallafall och jag skall snart se till att hoppa upp ur sängen. Är dock väldigt mysigt här ^^



På dagens schema står två punkter enbart;

fixa bilen
då den läcker servo olja och inte går att köra en meter med just nu. Hoppas vi får ordning på den så vi inte blir fast här nere allt för lång tid..
mys middag med Jimmie och Alexandra


Vad skall ni äta för gott ikväll?
Någon som vet någon bra restaurang i Helsingborg?


Klitterhus

Blev en liten filmsnutt ut över havet vid Klitterhus tidigare idag [och självklart lite bilder också]. Hur mysigt som helst. Älskar denna plats. Speciellt på sommaren.

Idag var det dock väldigt blåsigt. Vilket hörs i videon. Men mysigt var det iallafall när solen trängde igenom molnen som kom och gick i en väldans fart.

Håret är för övrigt nyklipp. Syns dock inte på denna bild, eftersom den är tagen uppifrån, men skall försöka ta en bild så ni ser mitt fina / sköna / friska hår ^^


Bilder från däckbyte

Nu har jag satt ihop 2 bilder från när jag bytte däck på bilen, innan jag satte mig i bilen och körde ner till skåne.

Bra gick det. Dock satt höger framhjul fast som berg. Tror jag höll på med det hjulet i säkert en halvtimmes tid. Fick till och med ta hjälp av grannen så han fick böja loss hela hjulet. Men nu sitter sommardäcken på iallafall!

Iväg till Råbocka eller Klitterhus

Tänkte åka iväg en sväng nu till Råbocka eller Klitterhus [eventuellt båda ^^] och se om jag kan få några mysiga bilder nu när det är sådant fint väder.

- Ja, här nere har vi ingen snö utan skinande sol och mysigt.
Valde nog perfekt tid att åka iväg på denna lilla semester.



Får se om jag kan redigera lite bilder redan ikväll så ni får se denna underbara plats.
Perfekt att ligga och mysa på en varm och svettig sommardag. Även mycket mysigt att sitta och grilla vid på sommarkvällarna, med lite go musik till.



Ska se om lilla kiosken även är öppen vid Klitterhus. Då skall jag smaka den nya glassen från Engelholms som jag skrev om här, i förra inlägget.

Engelsholms glass

Såg precis att Michaela hade smakat den nya sommarglassen av Engelholms, och jag blev riktigt sugen på den.



Gräddglass med jordgubbssmak.

- kan inte bli annat än fel ^^
Måste se till att hinna smaka den innan jag åker hem till Stockholm igen.




Någon mer som smakat denna glass?

Uppsats om en ko



En mellanstadie elev har skrivit en uppsats om en ko.

Detta var ett väldigt orginellt sätt att se på en ko. Har aldrig hört någonting liknande förut. Det är så man börjar undra hur barn egentligen uppfattar saker och ting här i livet ..

 

 

Tro mig, du har aldrig hört någonting liknande förut.

Lyssna!


Sluta klaga


Ligger fortfarande här i sängen och läser lite nyheter på aftonbladet och expressens hemsida, och det är ett jävla gnäll på alla som sitter fast lite här och var i världen på flygplatser ..


Jag förstår dock inte vad de gnäller över.
Hade mer än gärna suttit fast en vecka eller mer nere i Grekland nu. De får ju iallafall mat och dricka [större flygbolag ordnar även boende]. Hade jag inte fått något boende så hade jag inte klagat iallafall. Extra tid utomlands kan väl inte bli annat än underbart.

Så sluta gnäll nu! ^^

Stilla

Igår stog bloggen stilla från morgontimmarna och ända tills nu ..

Gårdagen spenderandes nämligen med sötaste Alexandra. Blev där till sent på kvällen, så när jag väl kom hem igen orkade jag inte ta upp datorn för ens en enda sekund. Det blev istället en timme framför tv.n och sedan hopp i säng ^^

- - -

Nu sitter [ligger] jag här efter någon morgontimma i Ängelholm.
Blir en seg dag hemma med bara massa vila idag. Tänkte jag skulle mysa och bara göra det jag känner för under dagen, i min egna lilla ensamhet med att bland annat göra dessa punkter;

♦ ordna lite med bilder
♦ plocka lite i rummet
♦ rensa datorn
♦ ladda upp lite filmer


osv..

Blommor blir årets höjdpunkt


Har blivit helt tagen när det gäller närbilder på blommor. Tror detta kommer bli årets höjdpunkt vid min fotografering.
- just denna bild är tagen i Alexandra och Jimmie vardagsrumsfönster, ut mot stora vägen.

Gör mig iordning

Sitter just nu påklädd och sminkar mig för att senare åka iväg till Helsingborg och möta upp Alex.
På dagens schema står det att göra lite naglar på Alex och bli klippt. Gud va skönt!

Hade tänkt mig att vi skulle dra iväg på en fika och mysa lite med, men i detta tråkiga väder så vet jag inte om det blir av eller ej .. Kanske ger vi oss iväg och myser på ett innecafé. Vi får la se.


Vad skall ni göra idag?

Pistachia



Denna butik finns här nere i Helsingborg och jag älskar den!

Ja, framför allt så finnes det nötter här, men även en del annat godis [i både vanligt och natur]. Jag älskar majsgodiset som finns i olika smaker och stilar. Fruktansvärt gott. Kan inte alls hålla mig ifrån denna butik när jag är här nere på semester.

- - -

Blir nog en sväng förbi imorgon igen ^^ om det hinns med.
- inte mycket kvar av det jag köpte häromdagen .. hehe


I skåne igen

Nu är jag åter igen i skåne efter en dag i Göteborg.
Önskade dock att jag hade haft tid att stanna under en längre period, men sådant här är livet.

Imorgon skall jag träffa Alex igen.

Denna gång för att göra naglar och klippa hår.



Nu blir det bara lite mys framför tv.n och ett samtal till Alex som gäller för denna kväll.

Till Sarah


Hittade denna vägg i en butik på Väla igår, och kunde inte hjälpa att tänka på dig Sarah lilla vän.
Fanns även stolar, förkläden och annat skojs i döskallestil ^^

Älskade Göteborg ..

.. here I'll come ♥

Idag står en trip till mitt älskade Göteborg på schemat.
Skall åka snart iväg. Bara fixa håret som återstår, samt klä på mig lite kläder, borsta tänderna och om jag hinner tömma kameran i datorn innan avgång.
Alltid skönt med en tom kamera när man skall iväg på någonting nytt.

- - -

Önskar att jag hann träffa lite kompisar också, men tror tyvärr att jag inte kommer att hinna med det .. men det återstår att se. Mobilen är iallafall laddad och klar ifall tid över finnes under dagen.



So, watch up. Here I'll come, back to the lovely city Göteborg ♥
- önskar så att jag hade mer tid att åka ner till denna stad, men verkligheten ser tyvärr inte ut så just nu. En vacker dag kanske.

Film från igår

Igår var vi som sagt i Värnamo hela dagen.

Filmade lilla Hampe när han körde sin cross på baksidan, och nu har jag äntligen fått ordning på de olika filformaten så dessa fungerar.



Blir nog lite mer filmande framöver. Så himla skoj det har börjat bli nu.
- men fotandet står jag fortfarande mest fast vid ^^

Bingolotto

Spelat bingolotto nu ikväll, men som vanligt gick det inge bra. Ett nummer ifrån att vinna en Volvo V50. Dock hade jag inte velat ha just bilen [då jag verkligen inte är någon volvomänniska], men hade gärna sålt den och fått in lite cash till annat kul här i livet ^^

Nu blir det Wallander - Täckmanteln för hela slanten ikväll.

Återförenad igen med Alex

Sitter åter igen hemma hos Jimmie och Alexandra ♥

Alex klipper just nu Jerry och sedan blir det dags för lite vattenpipa och mys ett litet tag innan det är dags för hemgång för min del. De andra fisgrisarna skall ju jobba ikväll. Jäkla skit.

- - -

På tisdag skall jag åter igen förenas med denna underbara tjej. Då är det dags för vår egna lilla tjejdag. Myspys med fik, nagelteknologi och Alex skall klippa av lite hår på mig.


Väla och klippning

Nu drar jag mig ner till bilen och iväg till Väla köpcentrum för att gå in på apoteket och ha ett par saker samt även titta lite på smycken på Glitter.

Sedan bär det av till att köpa en kaffe och åka iväg hem till bästaste Alexandra för att få en klippning på detta monsterhår ^^ hehe



Vi hörs senare ikväll mina sötaste.

Tror vi får främmande senare under kvällen, men skall se om jag inte hinner blogga lite innan dem kommer.

Bildregn från värnamo

En heldag i Småland - Värnamo igår.

Och här är lite av de bilder som togs under dagens lopp.


Ny ring

Köpte en ny ring häromdagen, när jag var nere i Helsingborg. Visst är den fin? ^^

Jag tycker om den skarpt mycket.

Inköpt på Gina tricot


Några timmars sömn

Kom hem ganska så skapligt igår, så har fått sova ett patimmar inatt iallafall.

Blev en fulldag igår med byte av däck på två bilar, handling, en sväng och hälsade på Maria, montering av barnsäng, god mat, en del bilder, massor av fika och självklart en del snack ^^

- - -

Tack Ola, Hanna och Hampus + den lille för en mysig dag.



Lägger in lite bilder senare, såfort jag överfört dem från kameran till datorn, och lyckats haffa ihop ett litet kollage av dem.

Marabou passion


Nu har jag äntligen testat denna nya smak.

Måste säga att jag blev lite besviken på smaken av första biten jag stoppade in i munnen, men efter några bitar så insåg jag att den föll allt mer och mer i smak så att jag gillade den.

Inte helt fel faktiskt ^^

Borta från bloggen

Idag skall jag iväg till småland - Värnamo hela dagen så det blir inget bloggande försen sent ikväll eller imorgonbitti, lite beroende på när vi kommer hem igen ..

Bara att hålla ögonen öppna senare ikväll ^^


Ha en bra dag mina söta!

Årets majblomma 2010

Börjar tycka om nålar.
Tänkte jag skulle pryda hela min "baggyväska" med olika sorters nålar av olika slag. Mestadela nålar i förebyggande syfte. Rosa bandet är jag mycket insatt i och nu även UNICEF. Detta år tänkte jag även skaffa mig en majblomma.

Såhär ser årets majblomma ut.
- gillar färgerna ^^



Skall ni köpa årets majblomma?

- mer om majblomman kan ni läsa om här.

Tvkväll

Lite lugnt mys framför tv.n ikväll som gäller.
Eventuellt åka iväg och hämta Yvonne efter jobbet vid tio tiden, men annars blir det myspys.

Talang just nu [faktiskt med många bra, roliga och duktiga talanger] sedan får vi se vad kvällens tv vill erbjuda mig att titta på.


I värsta fall får jag ta till mig mobilen och tjöta lite med mina söta kära vänner ^^

Bilder från gårdagen

Var ute på en heldag igår ju ..
Bland annat var vi uppe vid kärnan [dock inte hela vägen upp] och sedan strosade vi runt lite grann också medans solens varma strålar fortfarnade sken ner på oss ^^

 

Gjorde ett litet kollage av de bilder som togs igår. De kommer här nedan, så får ni ha dessa att titta på tills jag lägger in fler någon annan dag framöver.

 


Arlanda stängs ner

Innan jag drog ut igår på dagen [och blev borta sent] så hörde jag att det började bli kaos på arlanda. Ni som missat det så har en vulkan haft utbrott på Island och detta har skapat mängder av dammoln över större delar av europa. Många flyg har varit inställda de senaste dygnet och nu skapar detta kaos i hela luftrummet.

Människor kan varken ta sig till eller från flygplatserna med flygplanen. Skulle ett flygplan lyfta under dessa varningar som gått ut riskerar hela motorerna att gå sönder, och planen krashar.

FÖR ER SOM SKALL RESA DE NÄRMSTA DYGNEN. STANNA HEMMA. För igår 18:00 stänngdes hela Arlanda ner. Det är än oklart när Arlanda öppnar igen. Allt beror på hur vulkanen behärskar leva vidare ..




Lite glad att jag inte jobbade denna vecka ^^ men tycker synd om alla arbetskamrater.



- privat bild från Greklandresan 09.


Källor
Här kan du se hur trafikinformationen ser ut just nu
Aftonbladet
Expressen


Ligger i sängen och myser

Orkar inte alls gå upp idag ..
Vet inte riktigt vad det är med mig, men jag är hur trött som helst.

Solen skiner utanför fönstret. Dock blåser det väldigt mycket. Men jag hade tänkt mig att jag skulle ta och gå ut på en långpromenad idag med hunden och ta lite fina landskapsbilder. Får se när jag orar ta mig ut på detta äventyr ^^. Annars tror jag inte någonting är bestämt idag ..


Vad skall ni sötnosar hitta på denna fredag?

Hemma hos Alex

Sitter nu hemma hos Alexandra och Jimmie i lägenheten och myser lite efter några timmars mys nere i Helsingborg.

Jimmie är påväg hem och borde komma när som helst. Då skall jag och Alex dra ner till affären och köpa lite smått och gott till middagen, och även något till smaklökarna ^^ hehe


I'll talk with you later.
- blir lite bilder senare ikväll [eller imorgon bitti] från dagen som varit ..


Iväg till kärnan

Nu skall jag ut i det fina vädret en sväng.
Blir att ta bilen ner till Helsingborg och mysa lite i detta vårväder. Sedan till helgen "hotar" de ju med snö. Ajabaja ^^

Så nu hoppar vi in i bilen och myser för fullt.
Förhoppningsvis blir det årets första glass idag också - i solen ♥ men framför allt så skall jag [vi] upp vid kärnan och ta lite mysiga kort.
- eller, vi skall snarare ta en massa kort ^^ hehe

Ett stopp i Jönköping

Två mysiga bilder från ett av dagens små stopp.

Stannade i Jönköping på rasplatsen för att njuta några minuter av solen i vårvädret och tog en bensträckare. Ni ser föresten skillnaden på ljuset som blir i bilderna beroende på vart man placerar sig jämtemot solens strålar.

 

- - -

På bilden till vänster står jag i front och har solens ljus i bakgrunden.

Den andra bilden [till höger] har jag ljuset på mig istället och får en mycket bättre bild.

- - -

 

Dock tycker jag de båda är väldigt fina, och jag använder mig av båda sätten för att skapa en variation i bildkollagen ^^


Inom någon dag ..

.. får jag träffa denna söta tjej.
Gud va jag har saknat dig vännen. Lite "egen" tid hoppas jag vi kan få ^^ utbyta lite 'tjänster' skall vi ju även göra. hehe.


Min lilla sötnos ♥

Framme

Sitter nu i lilla Strövelstorp [mitt imellan Helsingborg och Ängelholm] och drar in luft efter dagens ståhej ^^



Byta däck i morse gick bra.
Ena däcket [höger fram] satt fast så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Tyckte jag tog i med alla krafter jag hade i hela kroppen, men det gick inge bra för det .. hehe. Blev till att få hjälp av grannen och få bort det däcket, sedan gick allt som smort ^^


Nu sitter jag som sagt här i Skåne och myser ner mig i soffan.
- skall lägga upp lite bilder senare från dagens stopp i vårmyset i Jönköping!

Ut i vårvädret


Nu bär det ut i solen och det fina vårvädret för att byta däck på bilen och sedan åka iväg ner
till Skåne för ca en veckas tid.


Helsingborg, here I'll come ♥ Watch up!

Helsingborg, here I'll come

Har varit en riktigt mysig dag med mycket pyssel och myspys.
I love this day ^^

- - -

Imorgon är vi tillbaka till verkligheten igen ..
Blir upp vid 07.00 för att packa iordning en väska [eller två ^^], göra sig iordning och byta däck på bilen för att sedan bege sig in i bilen på en liten semestertrip ner till skåne.


Ja, nu har jag bestämt mig och det blir en trip ner till skåneland redan imorgon. Kommer vara där på obestämd tid, men är nog hemma i mitten av nästa vecka igen ..

Med kaffe och nagelprylar i solen

Solen skiner ner över Stockholm idag, och då är jag självklart ute ♥

Med en kropp kaffe, musik, nagelprylar och ett gott sällskap tar jag gladeligen på mig lite kläder och sätter mig i solen på altanen några timmar framöver.



Passar på att lyssna på lite grekisk musik, dricker en god kopp kaffe samt filar och dekorerar mina naglar på nytt i hopp om att solen skall skina ner på mig ett bra tag till denna dag.


Kanske blir det även en skål med varm god soppa snart också, då magen börjar bli lite hungrig ..

Today

Dagen består av bara några få punkter, men de lär ta tid iallafall och göra att jag under hela dagen har någonting att göra ^^

träna
• tvätta inför en eventuell resa till skåneland
• byta sängkläder
• diska
• dammsuga
• fylla på och dekorera naglarna
• ev. dammsuga och tvätta bilen [om det hinns med]



Så back så reality och börja på dessa små punkter nu ..

Ett himla letande

Hemma igen efter en dag in och ut i affärer .. + massa åkande

Planen idag var att hitta de nya loka [som jag skrev om här] och även den nya maraboun som kommit [skrev jag om igår här] men trots letande in och ut i buktiker, fram och tillbaka så hittade jag inget av detta någonstans Arg!
Jag som så gärna ville testa dessa. Är supernyfiken på alltihop ^^

Men letandet är ännu inte över. hehe



Hittade dock lite annat nytt på Willys.
Den var inte ens upp packad eller registrerad i datorn ännu, men det tvingade jag dem till att ordna, för dessa skulle bara med hem idag! ^^

Två stycken nya festis kom nämligen ut idag.
• Elderflower Raspberry
• Pineapple Passion



Båda två ligger nu i min kyl för att bli lite kallare och godare.
Kunde dock inte vänta på att smaka dem så det är redan gjort ^^ och måste säga att pineapple passion blev min favorit. Inget fel p+å elderflower raspberry men pineapple passion var bara som gjord för mig.

Denna kommer jag nog hälla i mig ett x antal liter av denna sommar ♥

Måste byta däck

Om ev eventuell resa till Helsingborg skulle äga rum imorgon måste jag upp tidigt och byta däck innan avresa .. phu ..


Den 15.e [alltså på torsdag] är det lag på att man ej längre får köra med vinterdäck - dubbade och detta är precis vad den lilla pärlan rullar fram på idag. Så antar att det bara är att hissa upp bilen lite och byta däcken innan man drar iväg ut på motorvägen ^^

Någonting att tänka på


Om bara ca 10 minuter är det dags för Biggest loser igen.
Klarar mig inte utan detta program. Tycker det är så himla bra. Och egentligen kan jag inte precis säga vad det är som är så himla fashinerande och gör att jag har fastnat vid denna serie, men tycker bara om det.

Kanske har det och göra med att de 'större' i dagens samhälle får hjälp och detta "problem" eller "sjukdom" eller vad man skall säga når ut till dagens ungdomar och förhoppningsvis gör dem lite mer medvetna om hur farligt vissa saker kan vara. Kankse hjälper det barn och ungdomar - men även vuxna att börja tänka på matintaget och börja motionera mer.

Någonting som förlänger livet inte bara i år utan även i glädje.

En sväng till skåneland?

Länge sedan jag var nere i lilla skåneland nu .. Vill tillbaka. Speciellt mysigt är det nu när det är vår och solens strålar hittar ner till oss på denna sida jordklotet.

Gå längs båthamnen i Helsingborg och bara njuta med en kaffe i ena handen och ett trevligt sällskap att trivas i. Dessutom har mina små söta Alexandra och Jimmie flyttat till eget så deras lilla krypin måste inspekteras också.


Saknar er




Nej, får se ..
Kanske hux flux packar in alla saker i bilen och drar iväg en sväng ner till Helsingborg några dagar .. Mamma och pappa får hålla stämningarna här hemma, och förhoppningsvis hålla lite rent ^^ [har precis stått i köket och städat i 40min] hehe

Rhodos - en storfavorit

Satt och tittade lite på reseguidens hemsida, och insåg precis att det är inte bara jag som är helt galen i den Grekiska ön Rhodos.


Ingrid åker tillbaka nu i maj för 25.e gången.
- mer om hennes berättelse om kärleken till Rhodos hittar ni här

- - -

Jag åker tillbaka i september igen, and I can't wait ♥

Limited edition

 

Ny limited edition, marabou passion [med touch av chili] ute på marknaden.
Har inte ännu testat den, men skall iväg en sväng imorgon och leta reda på denna. Älskar ju passion så denna är ett måste att testa ^^

 

 

Någon som testat den?


En kväll framför tv.n

Efter en heldag med bara massa lathet så sitter jag nu åker igen i soffan efter kvällens grillning och det blir bara en massa tv-tittande hela kvällen lång ^^

Likes africa




Igår när vi var iväg in till mormor en sväng gick vi in på Pressbyrån för att köpa aftonbladet.

Av någon konstig anledning så går jag jämnt och tittar efter dricka ^^
Dricker inte läsk [då jag mår dåligt av all kolsyra] men gillar smaksatt vatten. Helst okolsyrat, men loka fungerar också - trots att den innehåller kolsyra.

- - -

Hur som helst så såg jag att de har lanserat en ny serie med tre olika smaker.
Serien heter 'likes africa' och lanseras i nedstående smaker.

Snål som jag är så köpte jag inte dessa på pressbyrån [tre stycken för 36:-] kalla mig gärna snål, men den summan betalar jag bara inte för lite vatten. hehe




Letade sedan som en tok efter dessa inne på City Gross, men de hade såklart ej dessa. Arg jag blir! Men får se .. kanske blir en liten sväng med bilen sedan och titta om jag kan hitta dessa på Coop, Ica, Willys eller Konsum.

Skall bara ha dessa! ^^



♥ Loka likes africa: rooibos & citron
♥ Loka likes africa: mango & marula
♥ Loka likes africa: melon & baobab

Jag fick ett sms

Sitter och myser lite nere i källaren ..
Tänkte snart ta mig ut i solen en stund. Nu ligger den nämligen och lyser upp hela området. Känns helt underbart!

- - -

Medans jag satt här och blev lite 'såsig' fick jag ett gulligt sms.


'Hey my love. How is everything in Sweden? I have start missing you a lot now. We need to have a meeting somewhere in the world this year. Are you going to Greece this summer? Lots of love. Your own V.'


V är en av mina finaste vänner som bor i Österrike. Helt underbar tjej som jag träffade för ca 4 år sedan på en av alla mina semestrar i Grekland.

Kärlek vid första ögonkastet ^^ hehe. Och eftersom mitt sms-svar tillbaka inte verkar vilja gå iväg så får du ditt svar här istället sweetie.
Jag vet att du iallafall är inne på min blogg ett X antal gånger om dagen ^^ hehe


Hi my dear.
Things here in Sweden are just fine. I've start working at the airport and I just love it. I could live there 24-7 if I was allowed ^^ Today it's also very nice weather outside. The sun is shining down on me all the time. Tonight we're gonna have a barbeque at the terrace and have some white wine. How's everythings in Austria? or are you allready in Greece for the season?

Of course we need to have a meeting this year and catch up some lost time over the last year. I'm going to Greece in september for two weeks, and if I don't get a lots of work than I'm probably going down to Greece in may sometime ..

Take care my love, and we'll talk some on the msn later tonight?
Love, M.



Absolut berriaçaí

På jobbet igår insåg jag att vi hade en ny smak av absolut vodka, när jag skulle torka, damma av och fronta hela spritavdelningen. Ack så jobbigt det var ^^ hehe.

 

Men som sagt. Ny smak ute på marknaden, nämligen absolut berriaçaí [blåbär]. Finns dock ej på systembolaget ännu, men hoppas den kommer in nu under våren. Jag skall testa så fort jag vet att den är på ingång.

 



För er som skall resa utanför EU så finns denna i taxfreen för 159:-


Frukost i sängen

Vaknade vid 08:00 tiden - på världens sämsta sätt. Av andra som gapar och skriker. Snacka om att det inte blev någon bra början på dagen precis ..

Har iallafall börjat vakna till nu och sitter med frukosten i sängen, under täcket ^^ och solen börjar spricka igenom lite grann på himlen. Om den tar sig ner till marken idag skall jag plocka på mig kläder och bege mig ut på en långpromenad. Annars står det lite wii-spelande på schemat över dagen, lite wii-fit tränande och skall även göra lite grapefruktchips inför kvällen ♥


Vad skal mina små söta göra idag?



Även fastnat för denna låt ^^ [grekisk]


Djävulen bär prada


Sitter just nu under täcket i sängen ombytt och klar för att kunna somna när jag väl känner för det. Men sålänge [tills jag är tillräckligt trött] sitter jag lite halvt upp med datorn i knät, men lägger den största fokusen på tv.n och tittar på Djävulen bär prada som går på 4.an just nu. En mycket bra och riktigt 'tjejig' film. Passar mig perfekt med andra ord ^^


Har ni sett filmen?

Träningsvärk efter dagens utflykt

Som jag talade om i tidigare inlägg så har jag spenderat den största delen av dagen i storstaden Stockholm idag.

Kaffet var sådär. Går självklart att dricka, men jag hade hoppats på ett starkare och smakrikare inslag av citrusen .. Men men .. blev lite att testa iallafall. Det kanske är gott efter ett tag ^^

Mormor mådde mycket bättre och var i full gång.
- gud vilken gotländska hon börjar få nu ^^ hehe



Till råga på allt körde morsan i stan - vilket relaterade till ett kaos.

Vi garvade som aldrig förr. Hela dagen i bilens åkande har vi garvat non-stop.
Såg en liten kille [när vi stod vid rödlyset] som höll sitt nintendo spel mot örat och dansade till musiken. Det bästa jag någonsin sett! Hade jag hunnit med så skulle jag ha filmat detta ögoblick. Hade kunnat bli värt mycket pengar ^^ love that guy ♥

Dessutom såg vi också en taxi som hade hängt upp hela bakdelen av bilen i en tunn rem.

En utflykt på g

Blir inget hemmasittande idag heller inte ..

Dagens lilla trip består av en resa till Stockholm med föräldrarna för att införskaffa sig lite mer kaffe [pods till maskinen]. Skall självklart se till att smaka den nya smaken också. En touch av citrus. Tanzarú. Kan inte bli annat än fel ^^

Sedan blir det även in på Bauhaus en sväng, då mamma skulle ha någonting - I don't remember what ^^. Huvudpunkten på denna dag blir ett besök hos min mormor som just nu ligger inne på sjukhus för hälsokontroll. Usch, va hon måste ha det tråkigt om dagarna. Kan bara tänka mig ..


Så mina små sötnosar.
Vad skall ni hitta på denna regniga lördag?

Vill verkligen ha detta halsband

Hittade detta halsband i en facebook grupp jag gick med i, och jag älskar det.

Måste köpa!


'non-blogging'

Förlåt för den stora frånvarån som varande hela gårdagen. Jag hade ingen tid alls till något bloggande tyvärr.

J skulle opereras igår, så jag var upp vid halv sju - sju tiden för att sedan vid kvart över köra honom till sjukhuset. Efter det var det raka vägen hem och packa lite och vid 12 tiden sedan dra vidare till jobbet som började vid 13.30. Dock började jag prata med en gammal vän så hux flux vid 10 tiden fick jag brottom att göra mig iordning för att sedan hinna förbi honom en stund innan jobbdax.


haha. I'm so sorry Per. I didn't find any other old picture ^^



Som ni märker så fanns det absolut ingen chans alls till att ens logga in på bloggen igår. Men nu är jag back in business och kommer blogga en del igen ^^


Ttyl ♥


Hemma för kvällen

Blev några timmars gymmande tidigare idag, vilket känns otroligt skönt i hela kroppen ^^

Efter detta blev det nästan direkt iväg till Skärholmens centrum med Jerry och Sylvester. En mycket trevlig kväll med även lite thaikäk innan hemgång.



Nu blir det lite mys framför tv.n en timma kanske [?] sen blir det ner i säng, vilket är mycket efterlängtat nu ^^ Imorgon står det lite gym på schemat till en början och sedan jobb från 13.30 - midnatt någon gång ..

Step up 3

Det är ingen hemlighet precis att jag ÄLSKAR och AVGUDAR filmer som honey, how she move, you got served, make it happend, turn it up och självklart step up.



Nu kommer Step up 3 - i 3D.
- om jag skall kolla!


Vet ännu bara att den kommer släppas i Amerika den 6 augusti, i år. När dne kommer till Sverige har jag ingen aning om .. men när den kommer så är jag den första i hela Sverige som kommer köpa en biljett till att se denna film.

Ooh, va jag längtar redan ^^

Långpromenad och wii fit

Hann tidigare gå en sväng i solskenet - innan den försvann bakom de lätta molnen som nu ligger på himlen .. Efter det har jag även tränat lite wii fit - blandat.

Blev lite balans, yoga, aerobics och även lite muskelbyggande. I love it ♥ känner dock av lite träningsverk i magen ^^ hehe. Men det är bara skönt.



Nu blir det till att städa iordning lite här hemma för vid kvart i tre tiden ta på sig kläder och bege sig till gymmet. Blir lite muskelbyggande även där, men framför allt skall jag träna kondition idag.

F*n, har inte lagt in nya låtar på ipoden. Dags att göra det nu. Måste hinnas med innan time to go ..

Solen strålar ..

.. och ger mig mycket energi ♥

Finns inget bättre än att vakna upp i sängen och känna hur solen strålar utanför fönstret, och ljuset tar sig in genom persienerna. Inom bara en kort stund skall jag plocka på mig lite träningskläder och ta mig ut på en lång, rask promenad med solen i ögonen.


I love spring!

Drömmen om Italien

Precis suttit och tittat på 'Drömmen om Italien'.
Det är riktigt så man blir avundjsuk. Skulle mer än gärna också vilja vara en av dem. Få chansen till att rusta upp & bygga upp ett helt bed and breakfast från början. Vilken dröm!

Skulle dock göra det lite mer annorlunda än vad de gör .. Skulle se till att ha bättre koll på ekonomin. Skapa ett exelprogram på datorn och sedan en gång om dagen bokföra dagens utgifter. Skulle även se till att redan i början av allt beställa hem allt material och inredning. Samt en del annat med ^^


Nya tippar flyttar in


Dessa trillade precis in i brevinkastet ♥

Beställde dessa för vet inte riktigt hur länge sedan .. Satt och pratade med syrran för bara en timma sedan eller någonting om att jag önskade de kunde komma snart, och så gjorde dem det. Underbart!

- - -

Tidigare använde jag mig av 'false nail tip clear' [andra tippen på bilden nedan], men nu har jag även de naturella här hemma [sista tippen på bilden nedan]. Jag hoppas verkligen att de blir lika snyggt i verkligheten som jag har bilder av i huvudet ^^ hehe

- klickbar bild

Ny soffa?


Sitter och tittar runt lite på internet medans jag väntar ut tiden nere i tvättstugan ..

Hittade denna fina divansoffa på googles bildsökning.
Sitter fortfarande i min sletna soffa, som jag köpte för en ca 4 år sedan. Den är benvit - vilket innebär att den lätt blir skitig och det är precis vad den lyckats bli. Är så himla trött på den nu så det är inte klokt.

Nästa gång det blir en ny soffa [vilket blir ganska så snart förmodligen] så skall det bli en bred och djup divansoffa. Helst i mörkt tyg, som på bilden ovan.


Någon som kan rekomendera någon snygg och lättskött divansoffa?

Tvättstuga i gryningen

Usch. Vaknade vid halv sju och då var det bara att ta sig upp. Tvättstugan kallade. phu ..

Nu är snart de första maskinerna klara, så antar det är dags att ta sig ner till tvättstugan och börja centrifugera och hänga upp dessa maskiner och även kasta in två nya. Efter de är jag redan klar. Skönt! ^^ hehe



Hade tänkt att jag skulle ut och gå i morgonsolen en sväng också idag innan dagens bravader, men med tanke på att det är typ 'höstväder' ute tappade jag den lusten på en och samma gång efter uppstigning ur sängen ^^

Nu längtar jag bara tills tvätten är klar vid tolv-tiden så jag sedan kan plugga in ipoden i öronen, slänga över den färdigpackade gymväskan och dra mig iväg till dagens gymträning. Längtar!

Mums

Dags för lite kvällsmys

I love this nails

Kan inte få nog av dessa.
Ja de är lite oparaktiska och man stör sig säkert en del på den i början - men det gör man med allt som är ovanligt.


Jag älskar dem iallafall ♥
- skall göra sådana när jag fixar till mina naglar nästa gång. Just nu vilar de från allt akrylmaterial och är bara enkla och helsvarta ^^

Dagens planering

Så, nu har jag suttit och klurat lite på hur denna dag skall spenderas och kommit fram till vad jag skall hitta på denna soliga och fina dag ^^

♦ packa gymväskan och ta en rask promenad bort till gymmet för att spendera en timme eller två där.
♦ efter det, en rask promenad hemåt igen
♦ sedan bär det av på en promenad ner till centrum för att köpa lite apelsiner, citroner och lime
♦ dessa skall jag sedan använda till att göra lite hemgjorda chips på
♦ medans dessa görs i ugnen i 2-3 timmar skall jag passa på att städa lite här hemma och sortera upp tvätten samt träna ett zumba pass, 60 min
♦ och sedan vid 17.00 har jag tvättstuga hela kvällen lång



Får se om allt går som planerat, men det skall jag försöka se till att det gör.

Åter hemma igen

Sitter åter hemma i soffan igen, trots att detta egentligen var en jobbdag ..

Vaknade av väckarklockan vid 02.50, gjorde mig iordning och åkte iväg till jobbet. Väl framme fanns ingen som mötte upp mig [då jag måste ha sällskap för att gå igenom spärrarna] så jag stod snällt och väntade precis vid personalkontrollen.

Efter en halvtimmes tid ringde jag in till butiken och frågade hur jag skulle göra, med tanke på att ingen fortfarande hade kommit .. fick svar att vänta på en tjej som är lite högre rankad i buktiken. Vid halv sju tiden hade jag fortfarande inte kommit in och jag fick beslut att skickas hem igen istället. Suck!

- - -

Inte såhär jag hade tänkt mig dagen precis ..
Men men, sitter nu hemma igen iallafall och börjar planera om dagen istället. Får återkomma lite senare om vad jag kommer fram till att göra en dag som denna.


Vad skall ni hitta på idag?

Sovtajm

Nu är det dags att lägga sig snart för natten.
Om 20min skall jag nanna kudden .. Väckarklockan ringer sedan vid 02.45 för att vid 03.30 vidare ta sig ut till bilen och iväg till jobbet som börjar 05.00.

Arlanda, here I'll come again!

- - -

Skall se om jag kan hitta parfymen syrran vill ha samt även lite godis inför kommande helg. Även också någonting till sötaste J som ligger på operationsbordet på fredag och sedan kommer vara sjukskriven minst i en veckas tid - eventuellt längre beroende på hur bra allt läker.

Veckans träning

Lite träning står på schemat inför denna vecka.

Tisdag: zumbaträning 1 timma
Onsdag: gymmet [styrketräning] 2 timmar
Torsdag: aerobics 1 timma
Fredag: yoga 1 timma
Lördag: zumba 2 timmar
Söndag: aerobics 1 timma + yoga 1 timma


Söndagens shopping

Som jag skrev i inlägget om lördagens vårshopping så fick jag lite pengar över. Dessa spenderade jag lite mer av igår nere i centrum. Hittade nämligen ett par saker jag skulle ha, samt lite annat kul ^^


♥ gymbag - glömde köpa innan hemgång i lördags
♥ färgglad 'baggyväska' - har tänkt mig användas till stranden i sommar
♥ en stor ring
♥ lipgloss - i form av en bakelse
♥ Ldb scrub, x 2st
♥ salt water spray till håret
♥ fludent tabletter [mot karies] i hallonsmak
♥ betapred tabletter
♥ bingolott
♥ UNICEF-nålen


och ännu har jag fortfarande någon hundring kvar ^^ De kommer nog gå åt till lite bensin samt lite käk.

Segar mig i soffan

Sitter och segar mig framför datorn en stund ..

Har inte gjort speciellt mycket under dagen precis .. varit iväg och handlat lite - vilket gick precis på 100:- Aldrig varit med om prick en hundring varken när jag handlat, eller under mina år i kassan ..
Sedan har jag också städat lite, diskat, plockat iordning lördagens och söndagens shopping, målat naglarna samt spelat lite wii ^^ en soft dag med andra ord.


Men imorgon börjat veckan på allvar igen.
Jobb redan vid 05.00 imorgon bitti följt med ett eventuellt sjukhusbesök och sedan tvättstuga på kvällen.

Vad hände?

Igår var det helt underbart väder och jag var ute på en promenad ner till centrum och shoppade lite ^^ men framförallt så njöt jag av att våren var här - eller åtminstonde på väldigt god väg hit.

Älskade vädret som var både i lördags och igår.
Det blev till och med så att jag tog fram balkonggrillen och grillade årets första middag igår ♥ underbart gott var det ^^

Men så vaknade jag imorse och tittade ut .. fick en chock.
Vart kom detta väder ifrån?
Förstår inte alls .. Igår som det var så himla fint väder ute och man kände hur all kraft helt plötsligt bara fanns i hela kroppen igen. Idag känner jag ingen glädje eller kraft till att göra någonting .. blir nog en hemmadag. Lite små pyssel och wii-fit samt zumba.


Vad skall ni hitta på annandag påsk?

Replay

Iyaz 'replay'

Shawty's like a melody in my head
that I can't keep out
got me singin' like
na na na na everyday
it's like my ipon stuck on replay, replay-ay-ay-ay


Shawty's like a melody in my head
that I can't keep out
got me singin' like
na na na na everyday
it's like my ipon stuck on replay, replay-ay-ay-ay

 

Remember the first time we met
you was at the mall wit yo friend
I was scared to approach ya
but then you came closer
hopin' you would give me a chance

 

Who would have ever knew
that we would ever be more than friends
we're real worldwide, breakin all the rules
ske like a song played again and again

 

That girl, like somethin off a poster
that girl, is a dime they say
that girl, is a gun to my holster
she's runnin through my mind all day, ay

 

Shawty's like a melody in my head
that I can't keep out
got me singin' like
na na na na everyday
it's like my ipon stuck on replay, replay-ay-ay-ay

 

Shawty's like a melody in my head
that I can't keep out
got me singin' like
na na na na everyday
it's like my ipon stuck on replay, replay-ay-ay-ay

 

See you been all around the globe
not once did you leave my mind
we talk on the phone, from night til the morn
girl you really change my life
doin things I never do
I'm in the kitchin cookin things ske likes

 

Were real worldwide, breakin all the rules
someday I wanna make you my wife
that girl, like somethin off a poster
that girl, is a dime they say
that girl, is the gun to my holster
she's runnin through my mind all day, ay

 

Shawty's like a melody in my head
that I can't keep out
got me singin' like
na na na na everyday
it's like my ipon stuck on replat, replay-ay-ay-ay

 

Shawty's like a melody in my head
that I canät keep out
got me singin' like
na na na na everyday
it's like my ipon stuck on replay, replay-ay-ay-ay

 

I can be your melody
a girl that could write you a symphony
the one that could fill your fantasies
so come baby girl let's sing with me
ay, I can be your melody
a girl that could write you a symphony
the one that could fill your fantasies
so come baby girl let's sing with me

 

Ay, na na na na na na na
na na na na na na
Shawty got me singin
na na na na na na na
na na na na na na na
now she got me singin

 

Shawty's like a melody in my head
that I can't keep out
got me singin' like
na na na na everyday
it's like my ipon stuck on replay, replay-ay-ay-ay

 

Shawty's like a melody in my head
that I can't keep out
got me singin' like
na na na na everyday
it's like my ipon stuck on replay, replat-ay-ay-ay


Gårdagens shopping

Lovade tidigare er lite bilder från gårdagens shopping - och här kommer dem nu.
- så låter bilderna tala för sig själva och håller tyst ^^



Resväska

När jag kom hem från Grekland i somras [juni månad] så hade min väska börjat gå sönder. Eller ja, den hade gått sönder ganska så rejält. Var bara att kasta så fort jag hade packat upp den vid hemkomst. Så nu är det snart dags att införskaffa sig en ny.

Har tittar runt lite på olika butiker och även här över internet och kommit fram till att det finns två stycken som jag velar mellan ..

1. Modesty Blaise


2. 'vet-ej-namnet'.
Fin resväska från accent iallafall ^^

Båda två är mycket fina och lite annorlunda jämtemot svart - som ca 90% av alla resenärer verkar ha .. även jag hade en svart ^^ men nu är det dags att ändra på det.

Får se vilken det blir när det väl är dags för att införskaffa sig en. Men en sak är säker: det står mellan dessa två!

Efter en dag i centrum

Hemma igen nu efter några timmars vandrande in och ut i affärer nere i centrum.
- inget subway blev det, eller annan form av mat men lite smått och gott följde iallafall med hem ^^


Ska se till och ta lite kort på dagens inköp, så återkommer jag till er senare med lite info och bilder på allt detta!

På dagens schema

Igår fick jag lite pengar över från shoppingen [till skillnad från systerdyster min] ^^ hehe. Men idag tänkte jag sätta på mig lite varmare kläder - eftersom solen inte riktigt vill visa sig till 100% idag, och ta mig ner till centrum en sväng och gå och titta lite i affärer .. kanske hittar jag någonting mer här.

- - -

Skall framförallt titta efter en gymbag som jag hittade igår men tyvärr glömde bort att köpa innan jag gick hem. Idag skall jag se om den finns här och åker med hem till mina gymkläder ^^

- - -

Förhoppningsvis blir det även lite lunch på subway också.
Har två stycken rabatt-kuponger att använda under april månad. Kanske blir till att använda en av dem idag ^^ får se hur allt blir.



Skall bara se till att hoppa in i en snabbdusch nu och göra mig iordning lite snabbt, sedan bär det av ut för en heldag i den friska luften.

Gammal film

Oooh, sitter och tittar runt lite bland gamla bilder och filmer.

Hittade en massa mysiga bilder från de första åren i Grekland men även denna film från våren förra året -09. Det är så man får tårar i ögonen vad mycket man kan sakna den tiden. Då allt var helt okej och man mådde relativt bra.


Nu är det nya tag - i det nya livet, men det skall nog gå det också ^^

Hemma från dagens shopping

Tyvärr stängde de ju vid 18.00 så vi blev ju tvungna att åka hem igen ^^ hehe.

Mamma och syrran var rätt trötta nu påvägen hem. Jag kände mig dock fortfarande jätte pigg - men det kom efteråt. Har precis hunnit landa här hemma nu i soffan och känner hur tröttheten kommer inpå nu.



Dagen blev väldigt lyckad.

Fick med mig en hel del saker från listan. Allt överstruket kom med hem. [har en del pengar kvar, så skall avverka lite mer någon annan dag när jag hittar det jag verkligen vill ha i dessa]


Hygien/skönhetsvård
tandborste
tandkräm
mukskölj
• [långt halsband]
• [hårfärg]
• [body butter]


Kläder
leggins - både svarta och mönstrade/färgade
♦ [sport bh]
♦ låga tygskor - svarta och/eller i färg
♦ [knälång klänning]
♦ [hel lång klänning]
långt linne
♦ [underkläder]
tjocktröja



Övrigt
ananas godis
♥ en stor ring
väska
♥ solglasögon
♥ [strandväska]




Blev även en del saker som ej stod på listan, men som jag bara inte kunde avstå ^^

- - -
» större plånbok
» ett par klackskor
» berlockarmband med 3st tillhörande berlocker
» as snygg kortare tröja

» nagellacks remover
» pads
» dushschampo
- - -

+ lite käk och dricka såklart. Annars hade man aldrig orkat denna dag.



TACK MAMMA FÖR EN UNDERBAR DAG.
LOVE YOU ♥

VÅRSHOPPING

Nu har mamma och syrran kommit, så nu drar vi iväg på årets vårshopping och
gör Skärholmens köpcentrum osäkert ^^

Ha en bra dag!

Uppe, vaken och klar

Tog och snosa lite i morse när klockan ringde, så kom inte upp ur sängen försen vid halv nio tiden någonting .. men det gjorde ingenting. Var skönt att få vila ut lite och inte bara studsa upp ur sängen.

Nu sitter jag här åter igen framför datorn och skriver till er ^^
Jag är duschad, sminkad, håret nästan fixat, bäddat sängen, diskat, plockat ner saker till förrådet samt hämtat upp en annan väska och gjort lite te som jag nu skall försöka få i mig i väntans tider på att mina kära mor och syster är på hitgång i bilen.

Dags att nanna sängen

Klockan är efter midnatt och jag sitter fortfarande uppe framför tv.n med ryggont, trots att jag borde tänka på refrängen för länge sedan och lagt mig under ett skönt täcke i sängen. Dock har detta inte hänt - som ni märker, men nu skall även lilla jag gå och lägga mig och nanna kudden några timmar.

Skall upp vid åtta tiden imorgon då syrran och mamma kommer och hämtar mig vid tio tiden någon gång. Sedan blir det shopping hela dagen! Hoppas även på lite god lunch i form av någon smarrig sallad eller sushi tallrik ^^ får se vad det blir.


Sov så gott mina små söta läsare.
- vi hörs imorgon bitti en sväng innan jag drar iväg över dagen.

Vårshopping lista

Igår lovade jag er en shoppinglista till vårens shopping som äger rum imorgon ♥ måste dock erkänna att detta glömde jag helt bort sedan under dagen, men här kommer nu vårshoppingslistan [som är redigerade en hel del sedan den sista].


Hygien/skönhetsvård
tandborste
• tandkräm
• mukskölj
• [långt halsband]
• [hårfärg]
• [body butter]


Kläder
♦ leggins - både svarta och mönstrade/färgade
♦ [sport bh]
♦ låga tygskor - svarta och/eller i färg
♦ [knälång klänning]
♦ [hel lång klänning]
♦ långt linne
♦ [underkläder]
♦ tjocktröja



Övrigt
♥ ananas godis
♥ en stor ring
♥ väska
♥ solglasögon
♥ [strandväska]



Nu är detta ALLT jag skulle vilja ha, men vi får se hur långt pengarna räcker ^^. De som är inom parantes är inte jätte viktiga, utan de får köpas om pengar blir över.

Aj aj aj

Bäddade sängen vid lungtid idag för att få en lite fräshare känsla i sovrummet men aj aj, det skulle jag inte ha gjort .. Nu sitter jag här och har på något vänster lyckats "knäcka" ryggen, eller något liknande .. Hela svanken värker.

Jag fick lite massage och sedan en värmekudde på det onda. Efter det somnade jag som en stock i sängen, medans värmekudden fortfarande var ljummen och mysig emot min rygg ^^

- - -

Efter 2½ timma så sitter jag nu åter igen upp och är relativt vaken .. Ryggen värker dock fortfarande. Kanske inte lika mycket som innan, men den gör definitivt ont. Aj aj aj

Får bli lite varm te nu [för att lätta inifrån] och sedan på med varmekudden igen på ryggen framför tv.n, då Talang 2010 börjar idag.


Gammal bild av pappa

Öppnade precis mailen och såg att jag fått mail av min far ♥

Haha, han är ju rolig som skickar sådana här bilder till mig ^^ om jag inte minns helt fel så är denna tagen i Grekland - Kreta, när jag var runt 8 år?

 

Titta och njut ^^
hehe


Timo Pikkukangas

Grattis vännen på din dag.
Hoppas du får en riktigt bra födelsedag, och sup inte huvudet av dig ikväll bara ;) hehe

Uppe framför tv.n

Sitter redan uppe framför tv.n och tar det lugnt .
Vaknade till och från hela morgonen av solens strålar som sken in genom fönstet .. det var ingen idé att ligga kvar, utan bara ta sig upp på en gång.

Så fort jag kom upp satte jag på tv.n och till min glädje så gick Tjorven och skrållan på 4.an.
- Gud va jag älskar den lilla ungen ♥ världens sötaste.

Till Sarah Eriksson - och er andra som gick på det

Hehe vännen.
Sist jag var gravid syntes det ingenting över huvud taget, då upp till vecka 9. Inte ens en smula på graviditet över magen på mig, och min period hade jag två gånger under de 9 veckorna .. så med mig vet man aldrig ^^

Skulle det varit sant att jag var gravid i vecka 10 - 15 skulle det säkert inte märkas över huvud taget .. På den fronten hade jag haft det bra ^^ men ja du är nog den enda jag inte kunde lura i detta. Duktig flicka! hehe


Och nej Sarah, jag hade nog faktiskt inte sagt någonting till dig innan trots allt. Ledsen, men jag hade varit på den säkra sidan tills 3-4 månaden. Inte ett ljud till någon.

Love you

- - -

Till er andra som verkligen trodde på detta aprilskämt. Ajabaja. Ni borde se upp bättre ^^ man vet aldrig en dag som denna.

Nästa Twilight närmar sig

Den 30 juni är det dags för nästa Twilight film - Eclipse.
Boken är helt underbar. Nu kommer nästa fråga .. Kommer filmen vara lika bra som boken?

Själv har jag alla böckerna och även läst dem med. Fjärde boken skall läsas ännu en gång, då den var så bra. Första och andra filmen har jag också i mina ägodelar.

När juni månad börjar närma sig skall jag hålla uppkik för biljettsläpp för Twilight - Eclipse på sf. Som säkert så många andra också kommer att göra.
Sist hade jag tur och hann få tag på biljetter innan de tog slut [med kunde senare inte gå] .. Denna gång hoppas jag på att hinna få biljetter och kunna gå ^^


Har ni läst böckerna?
- och hur ser ni inför filmen, kommer ni gå på bion?

Äntligen!

Har inte kunnat berätta detta tidigare då jag ville vara helt säker först.
I början är allt lite osäkert och mycket kan hända men nu kan jag äntligen meddela att i september månad kommer jag få en tillökning i min lilla familj ♥ Ja, jag är gravid!

Länge sedan jag kände en sådan här lycka i hela kroppen. Snacka om att detta år bara blir bättre och bättre. Men nu börjar allvaret också. Gud va saker som måste skaffas .. kommer bli pank. hehe. men men, detta val jag gjort så nu är det bara att börja leva efter detta.


Längtar till september!

Påskhelg = shopping och vårstädning

Påskhelgen börjar redan imorgon, men imorgon börjar inte min påskhelg utan den börjar på lördag och denna helg kommer jag tillägna till att shoppa och vårstäda hela lägenheten.

På lördag skall jag, mamma och syrran iväg till Skärholmens köpcentrum hela dagen och ha vår shoppingdag, som vi börjat göra till en tradition varje vår ^^ Började med en lista inför denna vårshopping redan för någon månad sedan och då såg den ut såhär. Idag ser den ut lite annorlunda .. Blir en hel del hygienprodukter framförallt. Kan lägga upp en ny lista senare idag.




Denna helg skall även användas till att ge lägenheten en genomgående vårstädning, som kommer att ske framför allt söndag och måndag.

Har en hel punktlista att gå efter inför denna städning ..

•· rensa och skura ur kylskåpet
•· frosta ur frysen
•· städa iordning i garderoben
•· måla klart sidobordet
•· rensa och organisera i tv-bänken samt det nya sidobordet
•· sätta upp omtagen till gardinerna i sovrummet
•· damma alla ytor [bord, hyllor och tavlor]
•· köpa bakgrund till akvariumet, samt även 10st små tetror och eventuellt en till teleskåpfisk
•· rensa lite i förrådet
•· lägga ut soffa och fåtölj på blocket
•· skura och dammsuga golven

Magsjuk?

Kom inte i säng försen väldigt sent igår då jag sprang fram och tillbaka till toaletten hela kvällen. Hann inte mer än i säng sedan så var det dags igen ..

Har sedan varit vaken till och från hela natten och vid halv sju i morse gav jag upp. Satte mig framför tv.n istället och här sitter jag nu. Dock har jag varit på toalettbesök en gång till sedan dess ..


Vad är detta?
Har verkligen ingen aning vart detta kom ifrån eller vad det är .. möjligtvis magsjuka eller kanske någon matförgiftning .. I don't know

RSS 2.0