Honey

Dags för mig att sätta på en film och ha lite myspys för mig själv.
Honey som står på menyn denna filmstund.

Deras verklighet

Mina föräldras verklighet just nu = en del av min dröm.

Vem skulle tacka nej liksom till att åka dyka efter nyplockade, färska ostron och annat gott för att sedan äta dessa i solen på stranden .. kan det bli mycket bättre än så?

 

Usch va jag önskar jag kunde vara med dem på denna semestern. Hade inte varit fel att leva deras verklighet just nu. Den skulle kunna få mig på bättre humör, gladare miner, bättre självkänsla och mer livsglädje ..


Eurovision song contest 2010 final

Finalen av eurovision song contest i lördags gick ju inte precis som jag hade velat, men antar att det var en bra låt som vann [trots att jag har lite svårt för låten], men det kan ha och göra med att jag är lite arg för att det inte gick bättre för Grekland ..

Tänkte iallafall skriva lite små kommentarer från min egna synvinkel av bidragen som var med i år ..


Kvällens vinnarlåt:
Lena Meyer-Landrut




Helt klart de bästa låten:
Håller mig självklart till Giorgos [greklands bidrag] men gillade även några andra. Bland annat Serbiens, Portugals och Frankrikes.


Kvällens sötare:
Helt klart utan minsta lilla tvivel, måste jag säga Milan - som framförde den Serbiska låten. Hur söt som helst i sin lilla frisyr, som dock alla andra klagat på under tiden detta pågått fram tills final. Jag tycker dock den är väldigt skarmig på honom - trots att han ser lite feminim ut i den ^^ hehe


Snyggaste i tv-rutan för kvällen:
Jessy från Frankrikes bidrag hade alla perfekta drag i hela ansiktet en kille kan drömma om, för att inte tala om hand rörselser också. Titta bara på när han rör sig. Man blir ju nästan förälskad ^^ hehe

Annars måste jag säga att vissa av dansarna i Greklands bidrag också var någonting jag gärna hade sett mer på närmre håll ^^


Kvällens roligare bidrag:
Spaniens bidrag med alla cirkusmänniskor förstod jag inte alls .. Kanske hade någonting med låten att göra? men för mig går inte cirkusmänniskor och eurovision ihop riktigt.


Konstigaste / sämsta bidraget:
Kan faktiskt inte säga något annat än ryssland i detta fall. Vad gjorde de? Jag förstod inte alls. En lugn, konstig och tråkig låt och framförandet var lite konstigt och tråkigt det. En lapp med en tjej på, hua .. what?
Nej, jag förstod mig inte på någonting av detta bidrag what so ever.


Favoriter som kommer spelar i mina högtalare ett tag framöver:
Jessy Matador - Frankrike


Giorgos Alkaios  Grekland


Filipa Azevedo - Portugal


Milan Stankovic - Serbien


Safura - Azerbaijan

Ännu en seg dag hemma

Nu är jag åter hemma igen efter en heldag med massa myspys ^^
Sedan jag vaknade idag har jag inte haft någon bra känsla i kroppen alls .. Vet inte vad denna känsla betyder eller menas med, men jag har ändå en dag att se fram emot och hitta på lite av varje med ..


På dagens shcema står bland annat:
♦ plocka upp lite packning från helgen
♦ rensa lite i min garderob
- syrran du kanske får lite mer kläder när vi ses nästa gång
♦ plocka undan lite skräp
♦ gå ner och kolla ny tvättid
♦ skissa lite på min och syrrans kommande tatuering
♦ titta på en till dansfilm
- har blivit många den senaste veckan
♦ gå ner en sväng till banken och fixa min bankdosa
♦ betala räkningar



Sedan skall jag även gå på en långpromenad och eventuellt grilla lite tills dagens middag i kväll.
- passar på när det är sådant fint väder ute!

Tänker på min mor och far

 

Trots det fina vädret vi har idag så kan jag inte sluta tänkta på mina föräldrar som faktiskt är "hemma" nu. Klagar inte på dagen som den varit hitills, för den har varit jätte mysig men jag hade hellre varit i Grekland jag med.


Gud så jag längtar till september ♥

Marknad även idag

Gårdagens grillning blev helt okej.
Spöregnade när vi skulle grilla, men med lite spel en timma så blev det sedan fint väder för grillning. Mycket mysig kväll måste jag säga ^^





Idag har det iallafall blivit lite marknad även idag.
Mormor kom upp och jag har varit barnvakt hela dagen [är fortfarande]. Blev en sväng med mormor på marknaden. Lite munkar åkte med hem så blev sedan en mysig fika i solen med kall saft och goda munkar.

Nu tänkte jag titta på lite tv.n och sedan göra lite mat.

Grekisk ö


En av de Grekiska öarna
jag drömmer om att en vacker dag få uppleva: Skiathos.
- hoppas innerligt att detta kommer hända. Att jag får se även denna grekiska magiska ö ^^

Spöregn

Blev en liten kort sväng på marknaden sedan sprang vi in på Ica för att ta skydd för den regnskur som kom från ingenstans .. Hann inte mer än gå i 10 minuter till så såg vi nästa regnväder komma allt fortare och fortare.

Bestämde oss för att bege oss hemåt så fort som möjligt och hoppas på att hinna hem innan spöregnet kom. Vi hann inte mer än precis ut från marknaden till ängen så vräkte regnet ner ..

Sprang hem i princip men regnet hann före oss.





Nu sitter jag istället här hemma och tittar på film och myser lite.
- kändes mer lockande faktiskt ^^

Hoppas på att vädret vänder och ger lite 'efter regn kommer solsken' tills senare i eftermiddag så vi kan grilla, dricka och mysa på altanen.

En till sann kärlek



Favoritblomman

När det kommer till blommor älskar jag alla, men kan även vara lite kräsen på vad jag inte bara gillar - utan älskar.

Jag har alltid älskat rosor och kommer alltid att göra, men sedan jag förälskade mig i Grekland har även min kärlek för Hibiskusblommor växt inom mig ..




Hibiskusnblomman växer i större delar av Grekland - överallt.
- dessutom är de ståtligt fina i sin knallröda färg och stora buskar. Jag kommer alltid älska dessa blommor!


Ösmo marknad

På dagens schema står en rundvandring på Ösmo marknaden som är denna helg, och sedan blir det grillning med vännerna ikväll samt syrrans familj. Skall bli riktigt mysigt, bara vädret har lust att hålla sig på god nivå.
- allt utom regn är bra ^^

Hoppas jag hittar någon snygg billig väska idag.

Vill ha en i retrostil, men har hitills inte haft någon lycka i affärerna. Marknader brukar dock ha lite mer i denna stil och jag hoppas på att de kan ha en som passar mig idag.
- den jag har nu är helt trasig, missfärgad och skulle verkligen behövas bytas. Men hittar jag ingen får den hänga med ett tag till ^^


Vad skall ni göra idag?

More photos

Fick lite mer bilder på mailen idag av mina föräldrar.

- tänkte dela med mig lite av dessa till er, så kan ni få sukta lite mycket som jag får sitta här i soffan och göra ^^

 


Efter en promenad i byn ..

.. så sitter jag här nu och har pratat med "mina små äckel" i Grekland.

Ja, jag pratar om min mor och far. Bruna som fasiken är de redan och äter min favoritmat: tsatziki, vitlöksbröd och souvlaki med en mythos [grekisk öl].

Fick även se dem i webcamen och fy så arg jag blir.
De satt precis vid båthamnen. Nu pratar vi bara ett tiotal meter ifrån vattnet. Usch så ledsen jag blir. Här sitter jag strandsatt i Sverige och längtar varje sekund efter livet i Greklands atmosfär och så går de runt och lever i den just i detta ögonblick. ARG!





Ja ja, men nu tänkte jag snart hoppa ner i ett varmt och skönt bad iallafall, samt bädda nytt i sängen och titta en liten stund på tv.n.
- mysigt skall det bli, med lite ananas att tugga på ^^


Vad har ni gjort idag?

En sådan lättnad

Känns helt underbart att nedräkningen är under 100 dagar.
- bara detta får lilla mig på bättre humör när jag vakna imorse ^^


Tänk. Om bara 99dagar, alltså den 5.e september kommer jag sitta på ett älskvärt flygplan igen som kommer ta mig ner till mitt paradis: Grekland - Rhodos.

Varje dag som går lever jag för tanken att jag snart skall få komma hem igen
- men tills dess fortsätter den svenska vardagen och nu i helgen blir det marknad, grillning och umgås med vännerna.

Ny möblerat

Igår möblerade jag om i sovrummet och jag tror det blir riktigt bra såhär. Känns som man använder hela rummet mer nu. Känns mer möblerat och inte bara ditsatt.

Nu återstår bara att ändra plats på sänghyllorna, klädkrokarna, spegelnhyllan och även se till att hänga upp omtagen till gardinerna samt göra en egen bokhylla.
- tror detta kommer bli mycket bra.


Tänkte göra en hylla i denna stil, på något sätt. Självklart inte precis som denna ovan, men någonting liknande iallafall.

Tidig fredags morgon

Vaknade tidigt idag av en liten sötnos som stod på jobbet med mobilen i fickan [antar jag] och råkade ringa upp mig. Slängde mig på luren och svarade.
- ingen brukar ringa mig såhär tidigt på morgonen så trodde någonting hade hänt och han behövde hjälp eller någonting ..

Men nej då. Hade bara råkat ringa upp och hörde hur han jobbade på som vanligt och hörde inte mig för en sekund. Skall bli intressant att ringa upp honom lite senare och se om han ens märkt någonting ^^





Men men .. nu är jag uppe, vaken och halvpigg så nu börjar dagen.
Idag blir det nu att fortsätta städa iordning här hemma och fixa lite inför morgondagens grillning och myspys med vännerna.

Grekiska språket

Inget snack om att det grekiska språket är helt underbart. Låter så mjukt och fint - med lite attityd. I like it.

Hur som helst så kan jag inte rå för och tycka att språket gör sig så mycket finare i musik. Den grekiska musiken finns i mitt hjärta och kommer föralltid att ha sin plats där. Finns inget jag älskar mer än det grekiska språket.
VILL LÄRA MIG PRATA FLYTANDE GREKISKA. HJÄLP!!


Denna låt är helt underbar. Jag bara älskar den. Den får mig att bli glad i hela kroppen.
- dessutom är Igor så himla snygg i denna video också ^^

100 dagar kvar

För ett tag sedan lade jag till en nedräkning i min meny, en nedräkning till jag äntligen skall få åka hem till mitt älskade Grekland.

Dagarna rullar på fort och idag är det faktiskt exakt 100 dagar kvar.
Hundra dagar känns mycket, men jag vet att tiden bara springer iväg och nu när det är sommar och sol så går tiden ännu fortare än vanligt. Finns alltid någonting att göra och dagarna bara räknas nedåt.


Jag håller räkningen hem ♥

Fullt upp denna dag

Detta blir ingen lugn dag inte ..
Idag står en massa på schemat, som jag på något konstigt sätt skall hinna med .. vet inte hur jag skall hinna riktigt, men det skall nog gå.

- - -
till swedbank och fixa internetdosan
♦ iväg till systemet och köpa lite vitt vin till helgen
♦ cykla en sväng till H&M och köpa en ny mascara samt en blå ögonskugga
- även svänga förbi djuraffären en sväng på vägen hem och köpa lite flytande växter till mina små yngel
♦ göra iordning akvariet till mina små yngel
♦ städa på balkongen
♦ ev. möblera om i sovrummet
- tror jag ligger och sover i någon magnetiskt fält som jag har sängen nu. Vaknar alltid med värsta migränen. Dags för en om möblering kanske ^^
- - -


Sedan blir det även fullt upp hela kvällen då jag har tvättstuga mellan 17.00 - 22.00 och det behövs verkligen ^^

Bilder från pappa och mamma

 

Fick idag ett mail med bilder av mina föräldrar.
Ovanför är en bild tagen i deras rum - ut mot balkongen. En annan bild på balkongen och en del av utsikten. Den tredje bilden är deras utsikt när de väl sitter ute vid bordet på balkongen.

Jag kan ju inte precis säga att jag tycker de bor fult precis. Känns mer som ett hotell jag kommer ha i minne tills den dagen kommer då jag själv åker till Samos på semester.



Oh, gud vad jag längtar "hem" nu. Helt sjukt hur mycket man kan känna för en annan värld. Känns som jag inte alls är född till att leva detta liv här i Sverige som jag idag gör. Känns som jag är menad för en helt annan plats. MITT GREKLAND


Så sur på mamma och pappa just nu.
- ni får inte lämna mig kvar här hemma ju ^^

En kväll i vardagsrummet

Har varit iväg en sväng nu med Jerry och Sylvester, och är åter hemma igen framför datorn.

Var inne på Hornbach ett tag och fick med mig ett litet akvarium hem till mina små yngel som verkar klara sig väldigt bra i lilla burken de än så länge lever i. Även lite blå sand, 10 stycken neontetror och en burk fiskmat fick följa med hem denna dag.


- - -


Nu blir det en seg kväll framför tv.n. Skall titta på Efterlyst och Sandhamn.
- under tiden får mina små nya fiskar vänja sig vid det nya vattnet, så skall dem få flytta in akvariet innan läggdags idag.

Sms från Samos

'22gr och SOL. Puss puss puss puss'
Detta var ett sms jag hade fått imorse när jag låg och sov och såg när jag vaknade. Konstigt att man inte hade någon lust att gå upp ur sängen, för att möta den mulna svenska dagen ..

Oooh, jag vill också ha tjugotvå grader, sol, den grekiska kulturen, naturen, luften, språket och människorna omkring mig. Fy så avundsjuk jag är på mina föräldrar just nu.

Grekland är vidare

Orkade inte skiva ett inlägg igår efter den första semifinalen av Eurovision song contest, men ni som tittade vet hur allt gick.


De som är vidare till lördag är:
Moldovien, Serbien, Belgien, Portugal, Island
Bosnien - Hercegovina, Albanien, Ryssland, Vitryssland


och även mitt älskade Grekland ♥


Ja, det gick mycket bra för Grekland igårkväll och de är vidare till finalen på lördag. Att jag verkligen skall titta på finalen nu! ^^

Oavsett om Sverige går vidare eller ej så är jag min lilla Greklandsgalning ett stort fan av Giorgos och håller på honom oavsett vad.

Trötta lilla jag

Vaknade för bara ca 20 minuter sedan ..

Förstår inte alls varför jag var så trött idag för .. jätte konstigt. Gick och lade mig direkt efter Eurovision igår, alltså vid ca 23.00. Ändå var jag tydligen mycket trött då jag nu sovit ungefär tretton timmar. Helt sjukt.


- - -


Nu tittar jag iallafall på repisen av Eurovision song contest från igår och njuter av de låtar som var bra medans jag samtidigt tänkte ta och sminka mig. Skall nämligen iväg med Jerry och Sylvester en sväng senare.


Vad hittar ni på idag?

Avundsjuk

Imorgon bitti åker mina käraste föräldrar på semester. På semester till Grekland - Samos.

Fatta, de skall åka till Grekland och jag får stanna här hemma i Sverige. Detta är inte rättvist. JAG VILL MED! Men är glad för deras skull. Att de får komma iväg på semester [nu igen, hmm] och njuta av livet. Det liv jag en dag kommer ha som vardag! ^^


Någonting min mor dog av förra året de åkte till Samos.
- hon missade nämligen bläckfiskarna som hängde på lina. Upptäckte dem och skrek [som alltid] ^^ hehe

Dumma dem

Självklart får man inte rösta ikväll. SKIT!
Jag som ville rösta på Greklands bidrag. men men . Njuta skall jag göra iallafall ^^

Tror jag hittat en kopia av mig själv

Denna text nedanför är från ett av Konstantinas senaste inlägg, där hon skriver om en tatuering hon vill göra. En tatuering i form av texten; Elláda på vänster handled.
- Elláda som betyder Grekland på grekiska




Trodde först inte mina ögon. Är detta sant eller skämtar hon med mig?!
Jag lever nämligen med en tatuering på vänster handled i form av text; Elláda - precis som andra texten ovan. Helt sjukt.

Ikväll gäller det

Kommer Grekland ta sig vidare till final eller ej?
Ikväll 21.00 på ettan avgörs den första semifinalen om vilka som går vidare till finalen på lördag i årets eurovision song contest.

De som tävlar ikväll är:

Moldavien, Ryssland, Estland, Slovakien, Finland, Lettland, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Polen, Belgien, Malta, Albanien, Grekland, Portugal, Makedonien, Vitryssland och Island.


Kommer mitt älskade Grekland att ta sig vidare ikväll ..
- en bra fråga, man vet aldrig men jag kommer definitift sitta bänkad framför tv.n och titta samt rösta!

Filmdags

Dags för lilla mig att titta på Step up 2 och njuta av denna film nu.
- sjävlklart tillsammans med lite vattenmelon, skorpor och en kopp god te

Knappt 15 veckor

Om mindre än 15 veckor är jag tillbaka hemma. HEMMA på den plats jag trivs bäst på i hela världen.

Jag, MITT GREKLAND!


Underbara dröm

Tror jag hade världens bästa dröm inatt ..
Drömde att jag bodde i Grekland. Ägde och drivde ett lägenhetshotell i grekiskt och lantligt bruk på en bakgata mitt i centrum, fullt med hibiskusblommor och en riktigt hög standard.

- - -
• centrum: 0m
• stranden: 100m
• pool: ja
• barnpool: ja
• hiss: nej
• internetanslutning: ja
• bar: nej
• rum med luftkon: ja
• rum med tv: ja
• rum med kylskåp: ja
• städdagar/vecka: 3
• mopeduthyrning: ja

- - -

Bodde själv i en riktigt stor två våningslägenhet på detta hotell med en egen stor altan på taket, där jag även hade en pool, biljardbord och en jacuzzi.



Ägde också denna söta lilla eu moped
- självklart blå ^^ hehe


Hur skulle drömmen kunna bli bättre än såhär ..
Jo om den kunde fått vara verklighet. Om jag kunde fått vakna upp i denna dröm och insett att allt jag drömde om verkligen var mitt. Att jag drev detta lägenhetshotell och var framgångsrik inom detta. Att mina små drömmar jag har varje dag faktiskt hade ordnat sig till att bli mer än drömmar.

Men antar att jag inte riktigt har kommit dit ännu ..
Jag får helt enkelt fortsätta drömma och börja planera hur jag sakta men säkert skall nå denna dröm till att kunna bli min vardag!

Tråkig dag

När man äntligen börjar känna sig mycket bättre och försöker ta sig ut på små promenader för att bygga upp imunförsvaret lite igen så skall det självklart regna och vara jätte tråkigt väder. Så himla typiskt.


Idag blir det istället att fixa och ordna lite här hemma. Så som:
♦ skruva ihop den nymålade byrån
♦ diska lite grann
♦ titta på step up 2 och honey
♦ städa iordning lite i sovrummet
♦ gå iväg med pappersinsamlingen


och självklart drömma vidare om Grekland ^^ hehe


Hade en underbar dröm inatt. Var så arg när jag vaknade. Både över att jag vaknade och inte fick drömma vidare, men fram för allt att det inte var verklighet.
- berättar med om den i ett annat inlägg idag.

Tur man kan leva lite i drömmar ibland.

Plågar mig själv


Efter en gammal filmsnutt från 08 och mitt älskade Elláda sitter jag här nu med tårar i ögonen och bara LÄNGTAR hem! Är så trött på att höra alla flytta hit och dit i Grekland medans jag sitter kvar här i Sverige, här på den plats jag för många år sedan lovade mig själv lämna så fort jag bara kunde. Här sitter jag nu fortfarande och längtar.

Längtar bort till det liv jag alltid drömt om.
Längtar efter hopp om att jag skall inta mig mod till att fullfölja den enda dröm jag verkligen mår bra av. Den enda dröm som MÅSTE bli verklighet i mitt liv.


VILL VÅGA GE MIG SJÄLV DEN VARDAG JAG INNERST INNE VILL HA!!

Dags för middag

Om bara några minuter är min bulgur klar och det är dags för middag.

Ikväll blir det:
• köttfärs med majs
• bulgur
• sommarsallad
- består av ruccola, bladsallad, paprika, gurka, satsumas och kiwi


Skall bli riktigt gott med denna middag.
Har börjat laga lite nyttigare mat nu när sommaren nästan är här och man börjar röra mer på sig också, automatiskt på grund av det fina vädret som kommer och går dag till dag.
- oavsett vad så gillar jag mina egna små sommarsallader jag brukar göra som innehåller både grönsaker, frukter, tjärnor av olika slag, fetaost, soltorkade tomater, bulgur med mera.


Till helgen blir det grillat. Mums

Underbart väder

Nu sitter jag inne igen efter en sväng till Coop och sedan en promenad till gymmet och tillbaka - vilket är ca 7km fram och tillbaka.

Kan knappt förstå att det är så fint väder ute. Lite kallt på grund av all blåst som härjar här just nu, men det är ändå fruktansvärt mysigt att vara ute och gå i detta väder.
- funderar på att gå en sväng till senare ikväll ..





Men nu är jag tillbaka i soffan i vardagsrummet igen. Skall förbättra på den nya hårfärgen lite grann. Färgade nämligen håret häromdagen men jag har så tjockt hår att en flaska räckte inte riktigt till .. Så nu skall jag sätta i en färgning [av samma färg] till i håret. Speciellt rötterna och topparna och hoppas på ett bättre resultat ^^


Vad gör ni denna soliga dag?

Bättra på brännan?

Idag mår jag mycket bättre än tidigare dagar och jag längtar faktiskt ut som bara den!

Tänkte jag skulle ta på mig lite kläder [eftersom det blåser rätt kraftigt idag] och gå en runda. Eventuellt ta cykeln och cykla några kilometer. Ut måste jag iallafall, bara färdsättet som jag inte bestämt ännu ..


Senare [efter ett tiden] kommer den älskade solen till min balkong och om solen fortfarande är framme då åker kläderna av, bikinin på och sedan skall här bättras på brännan ^^
- vågar inte lägga mig på gräsmattan utanför eftersom det blåser så mycket. Vill inte riskera att denna förkylning blir värre, nu när den äntligen är påväg bort.

En del av mitt paradis







Mer inriktat

Har för övrigt bestämt mig för att börja inrikta mig mer på flera små saker här på bloggen - istället för att alltid skriva om lite allt möjligt ..

Så från och med nu kommer jag skriva inlägg om saker som händer i mitt liv ..


Därmed allt från;
• tråkiga dagboksinlägg till roliga saker som hänt
• videobloggar över dagen
• saker jag hittat och måste tipsa om

nyheter
musik
• bilder

• och framför allt allt möjligt som handlar om Grekland ♥






Ja, jag kommer säkert fortfarande slänga in några filmtips, lite om böcker, lite kreaktiva saker, youtubeklipp oich annat, men jag kommer framförallt hålla mig till saker som handlar om mitt älskade Grekland.

Varför?
Jo, just på grund av den enkla anledningen att jag blir själv lite förvirrad av allt jag kastar in helt spontant ibland .. Mitt liv här och nu är det som är viktigt och även mina drömmar och resor vad gällande Grekland. Därför har jag valt nu att skriva mer om dessa saker - de saker som står mig närmast hjärtat.


I hope you will like this new style as much as you all have liked the old one ^^

Ny låt

Fick tips på en ny låt av sötaste Konstantina - och ja, jag älskar den


Sömntutan

Somnade redan vid strax innan åtta tiden igår .. inte bra, men vad skall man göra när man lider av världens migrän .. fanns inte mycket annat att göra än två huvudvärkstabletter och sedan i säng.

Nu sitter jag här efter en kall och skön dusch, lite god frukost och lite städning. 'Save the last dance' spelas nu på min tv, så tänkte ta mig några bitar vattenmelon nu och titta på denna underbara film.


Ttyl

Shaun Smith

Han är inte bara sjukt söt, snygg och sexig utan även helt fantastisk på att sjunga. Skulle inte tacka nej ^^ hehe

Finns egentligen inte ord för denna ögongodis ..
- ni får helt enkelt lyssna och njuta!


En vecka senare

Nu har det gått en hel vecka sedan jag blev sjuk, och jag sitter fortfarande med hosta och rinnande näsa .. Nu får det vara nog.

Har så tröttnat på detta.
Visst, solen har gömt sig igen nu, efter att ha visat sig ganska så flitigt i en veckas tid - och jag har inte fått sett skymten av den men .. jag vill iallafall bli frisk!





Idag blir det iallafall lite färgning av mitt hår och skall även försöka ta mig ut på en lite mindre promenad. Vore skönt att få känna av den friska luften även idag.


Vad skall ni göra idag?

Sorry killar, men måste berätta

Ledsen killar, men som tjej måste man få snacka av sig lite ibland om "tjejsaker" och detta måste jag bara snacka lite om nu ^^

Så lyssna tjejer!



Alla ni tjejer som använder tamponger
[större delen tror jag gör detta] så måste ni testa Tampax.

Själv testade jag denna uppfinning för ett antal år sedan.
Det är alltså en tampong med införingshylsa, vilket gör att man slipper kladda med fingrarna ..




En underbar uppfinning som jag inte kommer leva utan längre .. Äntligen har jag hittat dem! ^^
- spring iväg och testa alla tjejer nu. hehe

 


- för att visa hur en tampax tampong med hylsa ser ut
i skillnad från "den vanliga traditionella".

Känns en riktig "svensk sommar"

Nu när jag äntligen skulle få komma ut och få känna den friska luften, kan man ju verkligen säga att jag fick känna frisk luft ..

Precis när jag skulle ta mig ut ur dörren för att åka iväg en sväng och handla, gå en sväng på Ikea med mera så börjar det spöregna och åska. Snacka om att få känna på den "typiska svenska sommaren". Så typiskt. Jag som så länge har längtat ut till den fina solen som visat sig hela tiden - hela veckan. Men det är väl min tur ..


Fick iallafall komma ut ur lägenheten en stund.
- vilket var mycket skönt ^^

Sweet monkey dyker upp på tv.n

Denna lilla sötnos kan verkligen få mig till att inte vilja äta bananer längre. Bananer som är så gott, nyttigt, mättande och mumsigt att ha till både efter träning, till muslin, i fruktsallader med mera, men denna sweetie får jag numera upp i hjärnan så fort jag ser en banan, och de lockar inte alls på samma sätt längre ..

Konstig jag är, I know ^^
Men vem kan inte tycka att denna sötsak är bara allt för gullig.


- förstår varför de gjort denna reklam på engelska. Skulle småbarnen höra vad de sa skulle de nog inte heller längre stå ut med att äta bananer .. hehe

Underbara väder

Oh, solen skiner även idag. Såp himla skönt ute. Riktigt varmt och mysigt. Räcker med att jag öppnar balkongdörren och jag känner värmen mot min kropp och sommarens lukt.


Jag älskar det!

- men är fortfarande sjuk [snart gått en vecka] och hoppas verkligen på att bli frisk snart igen. Är så himla trött på detta nu så det är inte klokt.
Febern är iallafall så gott som borta. Bara rethosta och yrseln kvar, men trots dem så tänker jag faktiskt ta mig ut en liten sväng senare idag. Måste till affären och handla lite mat, så här kommer jag ^^

Första dagen på 5 dagar som jag tar mig utanför dessa dörrar.
Skall bli så skönt ♥

Sugen

Har varit sugen på någonting hela morgonen nu utan att komma underfund med vad .. Nu vet jag äntligen vad det är jag är så himla sugen på, nämligen drakfrukt [dragon fruit].

En asiatisk frukt som är så himla god.
De flesta tycker inte att den smakar så mycket, och nej det kanske den inte gör i början. Efter att man ätit några stycken under en längre period så lär man känna igen smaken och den blir ljuvlig i munnen.


Nu vill jag ha en sådan! ^^
- tyvärr så är de så himla dyra här i Sverige bara, så det blir tyvärr inte så många som skulle önskas ..

Vill ut i det fina vädret

Nu är jag trött på att sitta här hemma dag ut och dag in ..
Igår mådde jag mycket bättre och kände mig på en god bit till frisk. Inatt har jag dock hostat hela natten, knappt fått en blund alls och mår helt plötsligt sämre igen. Är så himla trött på detta nu.


Vill ut i det varma vädret.


Ta en cykeltur till stranden, gå ner till centrum och mysa i butikerna, gå en långpromenad, ta cykeln till gymmet och träna, dansa, träffa vännerna, sitta på balkongen och mysa med en bok .. ja göra det som vädret just nu tillåter, men ack nej. Här skall man ligga hemma sjuk och inte kunna ta sig någonstans. Typiskt!

Tv.n hela kvällen

Nu sätter jag mig åter ner i min hörna på soffan och tittar på tv.n resten av kvällen, som består av:
◊ Biggest looser
◊ Anna anka söker assistent
◊ Efterlyst
◊ Sandhamn



Vad skall ni göra denna kväll?

Hittade en dröm




Detta hus är till salu.
Ligger bara tre kilometer från stranden och enbart två kilometer från min älskade stad Rhodos Town. Kan inte bli mycket bättre än så.

Tänk att ha denna utsikt från huset varje dag man öppnar ögonen. Kan inte göra annat än drömma. Detta är verkligen va jag vill, men kommer det någonsin att inträffa? oh, vad jag verkligen vill det.


Jag drömmer mig bort ♥

Källa
- finns även mycket hus här i Grekland

Sitter och njuter ..

.. av en massa grekisk musik, bilder och avnjuter några hemgjorda grekiska minipizzor. Tänkte faktiskt vara lite söt och dela med mig lite av detta ^^












Vinn en glassbox

Hittade en rolig tävling där du kan vinna en glassbox full med dina favoriter. Jag kune självklart inte hålla fingrarna ifrån denna tävling och medverkade.

 

Bilden ovanför visar mitt resultat över de frågor jag besvarade, sedan kan man ju tycka och tänka vad man vill över detta ^^ hehe.

 

 

Vill du också vara med om tävla om en massa god glass nu till sommaren, gå in och tävla här


En till dag i soffan

Det är inte klokt vad trött man känner sig hela tiden när man är sjuk ..
Vaknade precis och detta innebär att jag har sovit i nästan tolv timmar. Herregud. Och ja, jag har faktiskt fått sova inatt. Inte alls många gånger jag vaknat av hostan, utan har mest bara sovit hela tiden.

Kanske snart är frisk igen! Jihoo


- - -

Dagar som denna gör inte så mycket att man är trött, men som igår när det var så fint väder var det inte alls kul att ligga inne och svettas, hosta och ha ont överallt. men men .. får sikta framåt.

- - -


Även denna dagen kommer jag tillbringa i min soffa - vilket börjar bli tröttsamt. Men jag skall faktiskt vara lite duktig och ta hand om lite tvätt idag, diska och plocka undan lite av allt som åkt fram de senaste dagarna.

200-kronors sedel



Att tjugolapparna skall ersättas med 20kronors mynt har länge varit ett prat om, men nu verkar detta inte bli av. Dock har det kommit upp att man skall införa 2-kronorsmynt och även 200-kronors sedlar.


Tror ni detta kommer gå igenom?
källa

Nytt utseende

Är sugen på att göra om denna skönhet.
Fick denna ipod shuffle i julklapp [julen 08?] av mamma och pappa. Den perfekta lilla julklappen som sedan dess har spelat ljuv grekisk musik i mina öron.


Nu är det dags att pryda upp denna skönhet med ny fräsh grekisk musik
- hjälp Konstantina, tack!
samt även göra om utseendet på den en del. Skulle så gärna vilja göra någonting med den så den blir lite mer personlig, men jag vet inte vad jag skall göra ..


Eftersom den är så pass liten så blir det lite svårt att göra allt för mycket med den, för då kommer den bara se kladdig ut så nu kommer frågan ..


Vad skall jag göra?
Hur skall jag lyckas pryda denna skönhet till min egna stil.

Mysigt i soffan

Även om jag mår bättre idag så håller jag mig till soffans mysiga hörna ^^
Med många tv program att hoppa in i under dagen så har jag mestadels hållt mig här i vardagsrummet, tittat på tv.n och suttit vid datorn ..

Har pratat med en del både gamla och nya vänner, och det känns kul att man fortfarande håller kontakten med många av de man trodde skulle förinta [med tanke på att de bor i andra länder] men de har de fortfarande inte gjort och jag gillar det. Saknar er S.


- - -


Hur som helst så sitter jag just nu fortfarande och pratar med en del vänner, men sitter även och tittar på en del hus i Grekland. Tänkte jag skulle göra lite efterforskningar redan nu så jag kan åka och titta på en del hus när jag väl åker sedan i September.
- slänger in ett inlägg med bilder lite senare på ett hus jag verkligen gillar.

The meeting



Vet inte riktigt vad syftet med klippet är, men kan inte rå för att tycka den är för gullig.

'Don't you worry, there my honey
we may not have any money
but we got our love to pay the bills

Maybe I think you're cute and funny
maybe I wanna do a bunny
do with you, with you, you know what I mean"

Usher

Snyggare kille får man leta efter ^^

Helt ärligt så är jag mycket svag för utländska killar, speciellt de med en chokladbrun hud. Vet inte vad det är med den mörka hyn som får mig att bara smälta. Men någonting är det med dem. Kan inte hålla ögonen ifrån. hehe

 

Självklart är Greker och Italienare de som jag tycker är mest attraktiva, men i mitt förflutna har jag fastnat för både spaniorer, thailändare, greker, finskar, ungrare och även en svensk - trot eller ej ^^


På bättningsvägen

Är fortfarande sjuk, men inte längre sängliggandes iallafall.
Idag orkar jag till och med ta mig upp lite små svängar runt om i hemmet utan att känna mig allt för svimfärdig. Igår var en mycket jobbig dag och jag var nästan påväg till akuten vid lunchtid, men höll ut och idag mår jag lite bättre.

Igår orkade jag inte ens ta mig till vardagsrummet, utan låg bara i sängen större delen av dagen .. Idag tänkte jag dock vara lite mer social med er och skriva ett par inlägg.


Hoppas ni alla mår bra.

Away

SJUK
Håller mig borta från bloggen idag. Är sängliggandes med varm panodil, en massa sovande och
sprängande huvudvärk

En kväll i soffan

Denna kväll blir en kväll i soffan och mysa.
Vet inte om det är något speciellt på tv.n, men annars blir det någon bra film som ligger hemma, en massa koppar te, någon varm panodil samt en massa myspys.



Med tanke på soffa.

Är lite sugen på att köpa en ny och har möjlighet att köpa denna 'Göteborg'-soffa för endast 1.000kr. Det är väldigt lockande och jag känner hur fingrarna drar iväg och bara vill åka och köpa den - nu!

Vad tycker ni?
- skall jag satsa på den eller ej ..

Bemz har dessutom hur många tyger och färger som helst att välja mellan i prisklasserna 1.899 - 5.999:- så skulle jag inte trivas med färgen eller vilja göra någonting "eget" med soffan så går det lätt att klä om den här.

Dags att färga håret

Så fort jag mår lite bättre och känner att jag orkar hålla mig på fötterna ett tag utan att känna mig svimfärdig är det dags för mig att färga håret. Någonting jag längtat väldigt länge efter nu.
















Denna lockar mig ganska så mycket just nu.

- en väldigt mörk brun [nästan åt det svarta hållet] men med lite värme i på samma gång. Tror att det faktiskt kan bli denna som får följa med mig hem i veckan någon dag och sätta sin färg i mitt hår ^^

Är även lite sugen på att lägga i några honungsfärgade slingor i underhåret - som bara glänser igenom lite lätt.  Det gör lätt att håret får lite mer liv, men samtidigt så måste man underhålla håret mycket mer då, och det är jag faktiskt lite trött på just nu ..

Jaha

Den där goa natten sömn jag pratade om igår blev bara ett stort besvär.
Har varit vaken till och från hela natten, knappt fått någon luft över huvud taget, halsen har gjort ont och öronen har värkt hela natten lång.

Med andra ord; veckans utbryt på en förskylning var bara en försmak på denna förskylning som kom igår. Känner mig på att jag kommer bli sängliggandes ett par dagar nu framöver .. Skit! Jag som längtar så till gymmet, långa mysiga promenader, jobbsökande och en massa annat kul - jag får helt enkelt drömma om dessa saker ett tag till.





Mina bästa vänner just nu;

• varm panodil
• täcke och kudde
• kall glass
• varmt te
• grekisk musik
• en massa dansfilmer


Ont i halsen

Har inte blivit något bloggande ikväll på grund av ont i halsen.

Har försökt med allt. Alvedon, kall glass, varm panodil - men ingenting verkar fungera .. Nu tänkte jag ta mig en god natts sömn och sedan återstår det att se imorgonbitti hur jag mår. Antingen är jag dunderförskyld eller så mår jag jätte bra.


- - -

Imorgon blir det lite mer bloggande, oavsett hur jag mår.
That's a promise!

Dags att fira mormor

Mamma och syrran har nu åkt iväg till Nynäshamn och hämtat mormor. Sedan blir det grillning,
tårtätande och paketöppning hela eftermiddagen.


♥ Grattis mormor ♥
vet du egentligen fyllde år igår, men tar allt idag istället ^^


Längtar ut i världen!

Vill åka iväg - runt överallt - se världen!

Grekland, Tunisien, Kroatien, Thailand, Maldiverna, Mauritius, New York, Miami, Cuba, Dominikanska republiken, Hawaii och mycket mycket mer.


Klarvaken

Vaknade imorse vid 06.30 när jag tittade på klockan och ville stiga upp .. Var nämligen klarvaken och superpigg, men jag tvingade mig själv att somna om en stund till då hela familjen fortfarande sov som stockar.

Sedan dess har jag vridit och vänt på mig ett tiotal gånger och nu fick det vara nog. För en kvart sedan steg jag upp och jag är så rastlös. Vad gör man nu liksom? Kreaktiv som jag är så tar jag upp datorn och sätter mig här ^^ hehe


- - -


Idag skall vi iallafall fira mormor med grillning och tårta.
- vad jag får blir en överraskning [då jag är känslig mot laktos]

Men det blir nog bra vilket som. Skall bli så riktigt gott med grillat, och vädret ser även det väldigt lovande ut. Inte ett moln på himlen och solen skiner. Lite kallt men det är ju än så länge bara morgon. Man kan ju inte begära hur mycket som helst av lilla Sverige ..

Nytt på bloggen

Har lekt lite med menyn idag ..
Menyn jag hade innan har nämligen blivit två nu. Var så himla trött på att allt bara var på en och samma sida, så nu ordnade jag så det blev två menyer istället.

Det jag gjort är:
◊ tagit över vännerbok, senaste, arkiv och två bilder till den högra menyn
◊ satt in en google translate i menyn
◊ lagt till några nedräkningar
◊ samt ändrat så menyn nu är helt rak istället för lite snedskuren som den var innan






Imorgon skall jag även:
♦ göra en egen bloglovin-ikon
♦ lägga till lite fler bilder i den högra menyn
♦ ev. göra en signatur till mina bloginlägg
♦ ev. lägga till några fler nedräkningar
göra om popup fönstret för 'om mig'

men nu behöver nog även jag lite sömn för natten. Morgondagen brukar komma fortare än man anar ^^

Hemma hos mor och far

Nu sitter jag nere hos mamma och pappa i Ösmo och skall titta på Talang med hela familjen.
- blir en mykväll med något glas fin och lite soffsittande ^^ hehe


Vad gör ni ikväll?

Är fast

För ett tag sedan [veckor] tittade jag runt på massa väskor och hittade bland annat denna under. Jag kan inte sluta tänka på den och jag älskar den mer än någonting annat. Drömde till och med om att jag köpte den inatt ^^ hehe.


Är detta ett tecken på att jag kanske skall köpa den?
- tror även den skulle passa till min nya jacka jag skrev om här


Gina tricot 149kr

Vad tycks?



Kände mig lite trött på den gamla headern som jag haft under en mycket lång period nu .. Detta relaterade till att jag plockade ihop en ny i ps igårkväll [och gjorde klart idag].

Har dock lite problem att få den liggandes center. Så om någon av er har lust att hjälpa mig med det skulle jag vara överlycklig.


Så vad tycker ni?

- om ni inte kan se den nya headern, tryck på F5 så borde ni kunna se den.

Dumma internet

Har inte kommit åt internetanslutningen på hela morgonen. Vet inte vad det berodde på, men nu går det iallafall.

Idag har jag lite att stå i här hemma.
Låter inte som några saker som tar direkt så lång tid, men det gör det faktiskt. Men blir skönt att ha någon/några timmar över innan jag skall iväg idag och bara slappa lite framför datorn. Skall leka lite med ps tänkte jag.





Dagens göra:
• bädda sängen
• diska
• byta vatten till ynglerna
• mata fiskarna
• göra klart den nya headern jag pillar med
• packa inför en natt hos mamma och pappa


tänkte vara lite lat och börja med att ge mig på headern, titta mailen och lite mer här på datorn. Jag orkar inte göra så mycket just nu ^^ är fortfarande jätte seg. hehe

Sötaste Konstantina

Kikade precis in hos min favoritbloggerska Konstantina och såg att hon hade bloggat ett stycke från ett av mina tidigare "erkännanden" i ett av mina blogginlägg.

 

Du är allt för söt vännen.

Vi har verkligen samma känsla och uttryck i hur vår kärlek för Grekland aldrig kommer att försvinna.

- en vacker dag kanske vi tar båten emellan våra nya hem i Grekland?! ^^

 


Längtar så mycket

Detta blir min första cider sedan nyår.


- riktigt god var den också, men ingenting slår den grekiska ölen Mythos ♥ tyvärr finns inte dessa att få tag på i Sverige, så jag får hela tiden vänta och vänta tills jag åter igen skall ner till mtt älskade Elláda. Och om jag skall dricka mycket av denna älskade öl i september.

 

 

Kommer få ölmage på köpet under semestern ^^ hehe


Film ikväll?


Just nu längtar jag sinnessjukt mycket till Grekland.

- om bara verklighetern kunde vara ett liv i detta land i stället för Sverige, så skulle min glädje i hela kroppen vara på en helt annan nivå och jag skulle må så mycket bättre både inombords och utanpå.





Hur som helst så tänkte jag göra mig en grekisk sallad ikväll, en cider och sedan titta på filmen 'mamma mia'. Jag kommer gråta floder - enbart för att jag vill leva deras liv. De anar inte hur avundsjuk man kan bli bara genom att titta på en liten film.

Jag låter sjuk - I know.
Men hur hade ni kännt om ni varje dag går och längtar efter någonting i hjärtat som saknas oavsett vad ni gör. Detta tomrum går bara att fylla med en plats i Grekland, och inte bara någon veckas semester hit och dit. Det har jag lessnat på. Nu vill jag att detta land skall bli mitt hem - FÖR ALLTID!

Städ och Grekisk musik


Städar för fulla muggar.
Finns alltid lite städ att göra när man bor själv. Helt otroligt hur fort det skapas damm nu när solens strålar tittar in i rummen lite då och då ..

- sovrummet, hallen, matsalen och köket är redan klart. Riktigt skönt. Bara vardagsrummet och badrummet kvar.



Till detta städande så spelas det grekisk musik [via grekisk radiokanal] för fullt ♥ många blandade artister med "typisk" grekisk musik. Kan inte bli bättre än såhär. Så mycket enklare, roligare och lättare att städa när man kan lyssna på sin favoritmusik och drömma sig bort.


Bara 115 dagar kvar tills jag åker hem till mitt älskade land ♥

Seg dag?

Solen skiner inte och detta betyder en seg dag ..
Hade det varit fint väder ute hade jag planer på att åka in till Stockholm en sväng eller ta cykeln ner till stranden och ta lite fina kort, men sådant blev inte fallet. Istället blir det en seg hemma dag men eventuellt lite små pyssel ..

Skall titta och beställa lite små saker till mamsen [till hennes födelsedag den 20juli] som jag hittat. Mycket annorlunda och lite roliga saker. Eventuellt skall jag även ta bilen iväg och köpa någonting till mormor, som fyller år nu i dagarna och vi skall fira henne på lördag.


Vad skall ni göra en mulen dag som denna?

Inspiration av mig själv

Tog lite inspiration från mitt egna tidigare inlägg [här] och ställde mig i köket under en timmes tid ..

Kvällens middag blir en god och ny variation av kycklingsallad.
Finns ingenting som man inte kan göra i en sallad, så idag har jag tagit nya vingar och gjort en sallad jag inte gjort förut .. får se hur den smakar, om den blir godkänd eller ej. Det återstår att se.


Mina ingredienser i denna sallad blev iallafall:

♦ bladsallad
♦ gurka
♦ tomat
♦ paprika
♦ sockerärtor - kokta lite först
♦ salladslök
♦ kyckling - grillad
♦ solrosfrön - rostade


toppar sedan denna sallad med en egengjord kall sås gjord av cream fresh och lite kryddor samt en kall god cider. Årets första dessutom!




Vad skall ni äta till middag idag?

Kommer de iväg?

Om två veckor skall mina föräldrar åka på semester till Grekland - Samos, över deras bröllopsdag. Frågan nu är: kommer de iväg eller inte?

Inte nog med att det varit [är?] strejk i Grekland och det är svårt att komma in i vissa delar av landet, nej dessutom skall denna vulkan på Island ställa till med ännu mer problem.




Så nu kommer den stora frågan ..
- kommer de lyckas få åka iväg på sin välförtjänta semester eller blir de kvar hemma i Sverige?





Sommarmat

Fick precis ett mail av min far med ett recept på smörgåstårta.

 

Varje sommar som kommer så är jag den i familjen som är väldigt flitig på att ställa mig och göra en stor smårgåstårta till hela familjen. Detta år känner jag dock inte av att det faktiskt snart redan är juni .. helt sinnersjukt.

 

Blev dock påmind av pappa nu så inom en snar framtid är det dags för mig att åka till affären, köpa mina små hemliga ingredienser och sedan ställa mig i köket och göra en stor god smörgåstårta till hela familjen ♥ me love it!

Finns dock mycket annan god och varierande "michaela sommarmat" som jag nu tänkte dela med mig lite av ^^ så här kommer nu några sommarmats tips till er.



Auberginer
- Något som är så himla fruktansvärt gott är att skiva auberginer antingen på längden eller bredden i skivor och sedan grilla dessa. Glöm inte salta - men dock inte mycket. Kan lätt bli för salt.


Grillat
- Finns nog ingen människa som inte förknippar sommaren med grillat. Se till att grilla det ni tycker om. Kyckling, fläskfilé, oxkött, korv - ja det ni vill ha. Till detta är det väldigt gott att äta en grekisk/italiensk sallad och bulgur eller råstekt potatis. Tzatziki fungerar även till all sorts kött.


Kycklingsallad
- ett mycket god och lite svalkande måltid under sommarmånaderna. Istället för att göra en vanlig orginell kycklingsallad. Tillsätt lite soltorkade tomater, fetaost och zucchini. Även lite äppelbitar för salladen mer saftig och smakrik.


Sandwich
- Subway har mycket goda och nyttiga sandwichar. Om du dock vill göra din egen hemma tänk på att ta ett mörkare bröd [håller mättnadskänslan längre] och mina tips på att ha i är: sallad, tomar, gurka, kalkon, stekt bacon, rödlök, saltgurka och vinegrettedressing.


Taco
- En lätt måltid som nästan alla tycker om. Ett godare sätt att äta detta på är att istället för chips/skal eller mjukt bröd ta ett salladsblad och "packa" in alla grönsaker i - som ett litet knyte. Är väldigt gott att även ta bort köttfärsen och istället använda sig av bulgur eller coscos. En god dressing till detta skulle vara en kall sweet chili sås.


Smörgåstårta
- Finns hundratals olika recept på smörgåstårtor. Jag brukar utgå från ett klassiskt recept och sedan göra det med en liten egen twist. Någonting jag alltid använder är coctailfrukt. Detta gör smörgåstårtan mycket saftigare och ätbar. Är även mycket gott att använda en del kokta ägg i.

Lipton te


Mycket olika sorters te finns det. För att inte tala om hur många märken det finns .. Jag håller mig dock till det kända märket Lipton. Tycker i regel alla deras smaker har en tylig och framhävande smak och är mycket goda. Dock har man sina favoriter, men det har man ju alltid.


Mina favoriter är många, och dessa:
• green tea: intense mint     • red tea     • ört tea: tahiti     • green tea: mandarin orange     • ört tea: enchanting raspberry blueberry     • citrus • green tea: tropical fruit     • peach mango     • ört tea: temptation summer fruits

Svårt att sova

Tror klockan var runt 22.30 när jag gick och lade mig igår .. var så himla trött. Dock verkade kroppen inte behöva så mycket sömn då jag var klarvaken imorse vid 04.10 ..

Bestämde mig dock för att jag behövde mer sömn och vägrade gå upp så tidigt. Somnade efter mycket och men om igen och vaknade nu inte försen 10.00 och känner mig jätte trött ..


Kanske skall man försöka gå och lägga sig senare på kvällarna så man inte vaknar allt för tidigt och sedan inte är jätte trött bara för man försöker sova lite längre in på dagen!?

Feels like home

Chantal Kreviazuk 'fells lite home'


 

 

Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
There's somethin' in your voice, makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts, the rest of my life

If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
And if you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I come from
It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I belong

A window breaks, down a long, dark street
And a siren wails in the night
But I'm alright, 'cause I have you here with me
And I can almost see, through the dark there is light

Well, if you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
And if you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much

It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way the back where I come from
It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I belong
It feels like I'm all the way back where I belong


Blir en dag i solen

Solen skiner ner över Södertälje idag och detta skall njutas av!

Idag skall jag ta mig ut på en långpromenad i detta fina väder som sedan kommer följas med att ta ut sackosäcken på balkongen och sätta mig där med en tunn filt och en god bok. Förmodligen kommer jag somna där ^^ [som jag gjorde sist] men jag kan inte rå för det. Det är för underbart att sätta sig där!


- lite sugen blir man på att grilla också, men ikväll blir det hemmagjord pizza!

Dags för nya skor

Igår insåg jag att mina gympaskor har börjat gå sönder, så nu är jag på jakt efter ett par nya. Hittade bland annat dessa snygga från Junkyard. Gillar dem skarpt mycket. Tror det kanske kan bli dessa faktiskt ^^ finns både i svart och vit.


Eller vad tycker ni ..
Är de snygga? Svarta eller vita?


- finna att hitta här

Kvällens middag


Ikväll blir det en "typiskt-mig" middag. Nämligen sushi ♥
Finns ingenting jag älskar så mycket som sushi - av alla dess former och smaker. Makirullar med avokado,lax och gurka är en stor favorit men även vanliga risrullar med lax, avokado och bläckfisk åker lätt ner i min mage.

Gillar dock att testa nya smaker och upplevelser.
Ikväll blir det därför några nya rullar i min mun och ett helt nytt ställe här i Södertälje nere i Centrum. De är precis nyöppnat [för bara någon vecka sedan] och jag har varit nyfiken på det ett tag nu. Idag sätts de på prov.

Ingen träning idag

Hade tänkt att jag skulle ha tagit mig en sväng till gymmet idag och träna lite på lår, rumpa samt kondition men så blev inte fallet. När jag vaknade imorse hade den där förkylningen jag länge kännt varit på g brutit ut i hela kroppen på mig ..

Så istället för gymmet idag [och den träning jag sett fram emot] bytte jag ut denna tanke mot många koppar gott te och några bra filmer. Självklart har jag även tagit tillfälle i akt och pillat en del på datorn också.
- och många fler koppar te lär det bli under kvällens gång. Här skall det inte varas sjuk ^^

Galen far

Haha.
Öppnade mailen häromdagen om såg att min far hade skickat en filmsnutt och detta var vad jag fick upp:



Han har filmat när hans nya dator [en Macbook pro] startar upp. Undrar hur mycket han kommer att leva med den där datorn egentligen. Sov inte med den bara pappa. Där går iallafall gränsen. hehe


Har man en galen far eller har man? ^^ haha

Vänner bok

Detta är min egna sida av min nya vännerbok som precis publicerats på min blogg. Först behöver jag lite vänner att över huvud taget kunna lägga ut i denna "bok", så vill du vara med? Följ då anvisningarna nedan.


klicka på denna länk - or in english here
• spara sedan ned bilden på din dator
• fyll i den med hjälpt av paint, photoshop eller annat program
• spara sedan den ifyllda bilden
• skicka sedan den ifyllda bilden till [email protected]
- glöm inte skriva ditt fullständiga namn i mailet [används senare för länk till din bild i "boken"] samt skriv Vännerbok i Ämne.
• klart!


Efter detta är det bara att hålla utkik efter ditt namn i vännerboken.

Mina älskade vänner

Anu Haapala
Konstantina Papaioannou
Michaela Larsson [jag]
Mikaela Andersson
Sarah Eriksson
Therese Larsson




Giorgos Mazonakis




Dags för lite grekisk musik igen i mitt lilla hem ♥

Börjar längta sjukt mucket 'hem' till Grekland nu igen. Pallar inte vänta längre. Vill uppleva verkligheten. Den verkligheten jag egentligen vill skall vara min vardag.

Tills dess får jag drömma och längta.

Pillar med min vännerbok

Sitter uppe och leker med Photoshop.
Har bestämt mig för att göra en 'mina vänner'-bok här på min blogg. Har nämligen sett att det inte bara är Lily som gjort detta på sin blogg, utan många andra och eftersom jag gillar det skarpt mycket så kommer nu även jag använda mig utav en sådan.

Imorgon kommer ett inlägg med hur ni går till väga för att vara med i min vännerbok ♥ så håll utkik.

Tavla klar

Nu är det mesta gjort här i hemmet och jag skall börja arbeta med denna blogg lite grann. Mestadels småsaker som skall fixas, men de tar sin tid de också ..



Iallafall ..
Har i flera tidigare inlägg skrivit om att jag börjat göra om min tavla [som hängde ovanför soffan] här hemma. Den var för jäkla tråkig. Hade verkligen lessnat helt och hållet på den, så fick jag en briljant idè. Tänkte göra om den helt och hållet.

Den gamla enkla Ikeatavlan har nu blivit en kollagetavla med olika bilder av mitt liv.

Måste erkänna att jag själv tycker detta blev mycket bättre. Hela vardagsrummet blev betydligt mer personligt med detta kollage på väggen, istället för den gamla tavlan som tidigare hängde där.

I love it ♥

'Mina-vänner'-bok

Lily har kommit på en smart idé, nämligen att skaffa en 'Mina-vänner'-bok och jag gillar idén - SKARPT!

Gillar den faktiskt så skarpt att jag har egna funderingar på att skaffa mig en. Öppna en nya kategori och låta ER medverka i min blogg, personligt. Nämligen skriva er i min vännerbok.



Så vad tycker ni?
Borde jag låta Lily ha denna för sig själv eller är det okej att jag skaffar en jag med?

Dags att börja dagen

Denna söndag kommer bestå av blandade saker att göra, men har som alla andra dagar en hel del punkter att genomföra. En söndag som denna består dessa av följande:


- - -
◊ göra klart mitt lilla tavelprojekt jag började med igår
◊ fixa lite saker till bloggen - blir nog senare ikväll
◊ byta vatten till mina små yngel
◊ ut och gå en runda
◊ borra upp moskitonät på balkongen
◊ fixa till bakgrunden på akvariumet - som har lossnat lite grann

- - -


Tänkte jag skulle börja med att faktiskt gå och ta på mig lite kläder ^^ och sedan börja med att göra klart mitt tavelprojekt - så kan jag sedan lägga upp lite bilder på detta.

Mail från Photobox

Det första jag såg när jag vaknade idag och kollade mailen var ett lite annorlunda mail från Photobox. Jag är nämligen utvald till att få testa deras kompakta fotoalbum gratis [betalar bara portot] och jag kommer utan tvekan att fullfölja detta erbjudande. Nu är bara frågan, vad skall jag ha för tema på denna fotobok?

 

Tänkte kolla vad ni tycker, så här kommer några alternativ:


 

 

Så, vad tycker ni? Rösta på!

Den 12 maj, alltså på onsdag kommer jag bestämma mig!


Dags för kvällsmys

Nu har jag satt stopp för denna dag. Orkar inte mer ^^

Familjen har varit här och myst några timmar och efter det fick jag en jätte bra idé. Dags för den tråkiga tavlan som hänger ovanför soffan i vardagsrummet att bli mer som en färgklick på väggen - och även lite mer personlig.

Har hållt på med detta några timmar nu .. Bland annat skrivit ut ett 50 - 60 tal bilder. Jag lägger upp lite bilder på detta imorgon, då jag gjort färdigt denna idé ♥





Nu är det dags för lite kex och te med en film till detta.
- gud så skönt det skall bli med lite mys framför tv.n denna kväll.

Gick igenom årets besiktning

[gammal bild från byte till sommardäck i år]

 

Står Pärlan men har döpt om denna lilla skönhet till Puman istället, då registreringsskylten börjar med pum *** hehe.

 

 

Hur som haver så gick denna sötnos igenom besiktningen idag. Jippii. Bara en anmärkning på att jag måste byta lamporna till registreringsskylten bak då den inte verkade fungera. Detta är dock redan återgärdat så nu rullar jag vidare på Stockholms [Sveriges] gator.


Idol på Sergels torg - nu


Just nu på Sergels torg håller Idol uttagningarna på och försöker sig på att bli årets stora Idolstjärna.


Hur många av er tog idag beslutet att åka dit och testa på?

Grek pratar svenska - sju sjösjuka sjömän

Här kommer filmen jag pratade om i förra inlägget.

En kompis i Grekland försöker sig på att säga 'sju sjösjuka sjömän' efter att ha lärt mig några grekiska fraser. Dock gick det inte lika bra för honom att prata svenska. Sjukt kul vi hade den kvällen [och hela resan].

 

Saknar mina små vänner. Ses i september ♥




Lyssna och skratta ^^ hehe



Lite att göra

Igår somnade jag åter igen i soffan ^^ vet inte riktigt vad det är med mig om kvällarna .. burkar inte somna i soffan i första taget. Börjar bli allt mer och mer lik min mor .. hehe



Hur som haver.
Idag får jag "stor"besök av oikos [familjen] ♥ mamma, pappa, syster och systerson. Myspys! Har även bestikningstid på lilla puman vid ett tiden. Usch så nervös jag är. Hoppas den går igenom.


Har en del att pyssla med nu på morgonen [eftersom det fortfarande är det för mig, då jag lyckades få sova ut idag. Jipii], skall bland annat hinna med allt detta innan ett tiden helst;


- - -
♦ sortera och vika all ren tvätt från igår
♦ diska
♦ ta fram fikabröd till eftermiddagen
♦ köpa 2 stycken blommor och plantera dessa
♦ hänga upp blomkrukorna på balkongen
♦ montera upp moskitonätet på balkongen
♦ byta lite vatten till mina fisk yngel
♦ bädda sängen
♦ dammsuga hela lägenheten

- - -


Har lite att göra som ni märker, så lika bra att ge sig på det på en gång.
- tänkte försöka få upp ett klipp från min kompis i Grekland senare - när han försöker sig på att prata svenska [sju sjösjuka sjömän]. Så kul vi hade den kvällen ♥

Minipizzor - done

Stått nu i nästan 4 timmar och bakat minipizzor.

Det var ganska kul till en början, men nu mot slutet var jag verkligen trött på det ^^ hehe. Dock blev de väldigt bra. Supergod smak på dem och lagom stora [tog mått i form av ett cappuccinofat]. Blir någonting att sätta tänderna i när man är lite småhungrig - sugen ..

Yngel

Har äntligen fått ett bevis på att mina fiskar trivs med varandra och i akvariet. Just nu har vi nämligen flera stycken yngel och blev är nog påväg.

I akvariet har jag lagt ner ett halvt urgröpt kokosskal med en liten öppning i och där verkar teleskopfiskarna trivas väldigt bra. De turas om att simma in och ut där hela tiden just nu.


Trodde först att ynglerna kom ifrån tetrorna, men de dog ut för länge sedan så det kändes mycket konstigt. Nu när jag sett mer på dem så ser jag att ögonen står ut en del så antagligen är det små yngel i form av teleskåpfiskar.


Större akvarium kanske!?

Bloglovin

Efter mycket efterfrågningar av bloglovin så har jag nu skaffat mig en sådan.
- den finns till vänster om bloggen i menyn under 'Bloglovin'.

Annars går det också bra att klicka på texten 'följ min blogg med bloglovin' här under [i detta inlägg]
Följ min blogg med bloglovin Ingenting jag kommer lägga ut i varje inlägg precis, utan då hänvisar jag er gärna till knappen i menyn.

- - -

Just nu är det en vanlig enkel [relativt tråkig] ikon. Men jag skall se till att göra en mer personlig och mysigare ikon senare under dagen. Nu skall jag snart återgå till allt här hemma.

En nyhet till bara i nästa inlägg ^^

Årets fetish

Har fått en noja på korta jackor just nu. Vill ha dem i alla former, färger och stilar. Helt underbara är dessa små sötnosar. Favoriten ovan är jeansjackan från Vera moda för 359:- vilket även har ett helt underbart pris.

Själv äger jag två stycken korta jackor hitills [en skinnjacka med luva och en svart tunn - båda från Gina tricot] men fler lär det bli ^^ hehe

Somnade i soffan ^^

Var så himla trött efter gårdagens middag och en liten titt på 'Lyxfällan' att jag faktiskt somnade i soffan ^^ hehe Var mycket länge sedan jag sov så himla djupt och gott som just dessa timmar jag fick i soffan innan det var dags att bege sig vidare och sova i sängen.

Nu är jag dock klarvaken och kan inte somna om ..
Var ingen idè att fortsätta sova utan bara att hoppa upp ur sängen och börja dagen. Börjar dessutom dagen med 'Vakna med the voice'.

Kan det blir bättre än såhär!?

Från balkongen

Detta blir årets [och någonsin] första blogginlägget jag bloggar från balkongen.

Idag har syrran och Casper varit förbi. Inget stillasittande här inte ..
Jag städade klart när de hade kommit, gjorde mig iordning och sedan bar det av .. Vi planerar alltid en massa, men hinner med ungefär en tredjedel .. Under dagen har vi hunnit med följande:


- - -
♦ Varit vid Heron City och ätit en god lunch. Tack mamma [som betalade]
♦ In en sväng på Ikea. - jag handlade en mysig skål med lock att ha lite smågodis i på balkongen samt ett myggnät som kommer upp på balkongen sedan också.
♦ Ner en sväng till Södertälje centrum och in på Stadium
♦ In på Plantagen och köpa några blommor
♦ Planerat blommor i krukor
♦ Monterat ihop ett bord till balkongen
♦ Plockat blommor på baksidan

- - -


och slutningsvis på denna dag blev det en fika i solen ♥ tack syrran för en supermysig dag.
Imorgon får det bli minipizzorna. Idag fanns liksom ingen tid till dem, och det finns det inte på min eftermiddag/kväll heller ..

Om en halvtimma ca skall jag och sötaste J gå ner till centrum och Stadium då han behövde ett par nya skor och de har rea nu. Själv skall jag inte ha någonting men kan vara skönt att få ut och gå lite grann ^^

Nytt till balkongen

Dessa införskaffade jag mig idag.

Båda två är till balkongen. Ni får se mer bilder när jag fått iordning allting där ute.

- förhoppningsvis blir det klart i helgen som kommer, men vågar inte lova någonting ..


Åter igen en tidig morgon

Är så himla trött på att vakna såhär pass tidigt .. men vad skall man göra ..

Vid kvart över sju vaknade jag idag och kunde inte what so ever somna om. Verkade helt omöjligt. Så här sitter jag nu framför datorn och tv.n .. tittar på Vakna med the voice och skriver lite här ..


- - -


Om ca en timma kommer syrran och Casper för dagen.
Får lite hjälp att fixa till planeringen av alla blommor till balkongen samt skruva ihop bordet. Äntligen börjar det blir boendligt på balkongen ^^ jihoo

Sedan blir det även lite bak också. Skall testa på att göra minipizzor.


- - -


Men nu måste jag palla mig upp härifrån och städa iordning lite grann. Känns som det skulle vara lite skönt att disken är borta och sängen bäddad iallafall när de kommer ^^ får se hur långt jag hinner, men ibland kan jag vara snabb. Får hoppas på att detta är en sådan dag. hehe

Tidig kväll

God natt mina sötnosar.

Nu tänkte jag faktiskt ta och börja göra mig iordning för att få mig en god natts sömn. Imorgon bitti kommer syrran och Casper, då är det slut på det lugna. De skulle dessutom komma efter att de vaknat [vilket brukar vara relativt tidigt] så jag lär nog öppna i nattlinnet ^^ sålänge jag bara får sova ordentligt och inte som natten som var. Då är jag nog uppe, gjort mig iordning, bäddat sängen och till och med städat en del .. hehe


Sov så gott alla där ute. Hoppas ni får en god natts sömn ni med!

Marabou polka



Denna sötsak fick idag följa med mig hem från dagens lilla "shopping" inne på Ica Maxi.
- jag kunde inte längre bärja mig ^^ hehe

Smaken är det absolut inget fel på. Dock tycker jag den påminner väldigt mycket om marianne, men efter ett tag så kommer polkasmaken in allt mer och mer. Ingen jag direkt kommer springa iväg för att köpa, men det lär nog slinka ner en och annan bit till i min mage av denna smak ^^


Har ni provat denna?
Vad tyckte ni?

Sanningens ögonblick

VEM VINNER 'DRÖMMEN OM ITALIEN'?

Sanningens ögonblick kommer om bara någon minut [när denna reklam är över] och jag måste erkänna att jag tror att Arne och Caroline kommer vinna, även om jag gillar Diana mest av allt och har gjort enda sedan första sekund av denna serie.

- är förövrigt väldigt sugen på att anmäla mig till nästa säsong. Gud va underbart det skulle vara! Kan knappt berga mig. Måste skicka iväg en ansökan ^^

Denna dag är över ..

.. eller iallafall nästan.

Har precis varit iväg och handlat lite inför kommande dagar. Behövdes lite bas saker samt lite inför morgondagens bakning .. Syrra kommer med Casper och jag hade tänkt jag [vi] skulle ta och göra lite minipizzor. Får se om jag lyckas med det eller om det blir bojkotta alltihop. Återstår att se imorgon ^^


- - -


Nu blir det att titta klart på Biggest loser och sedan se vilket par som vinner 'Drömmen om Italien'.

Leggins

Alla leggins bara går sönder ..

Vet inte hur jag lyckas, men tydligen på något sätt. Nu är jag iallafall i behov av åtminstonde ett par nya. Har dock lite svårt att bestämma mig för vad jag skall ha för stil på dem.

Börjar bli lite trött på de vanliga enkla svarta.

 

Dessa hittade jag på Nelly och gillar dem allihop riktigt mycket.

- lutar mest mot de vita här över. Eller vad tycker du?


Generalstrejk

Just nu är det omöjligt att ta sig varken till eller från mitt älskade land Grekland - 2 dagar framöver, då både flyg, båt, buss och tåg har ställts in på grund av den generalstrejk som härjar där just nu ..


- vilken tur mamma och pappa har som inte skall åka försen om några veckor.

Onsdag

Hej vänner.

Sitter här hur trött som helst. Har varit vaken nu i en halv timme, men har sovit jätte dåligt hela natten .. Vaknat till och från hela morgonen, så känner mig ganska mördbultad i hela kroppen. Men istället för att ligga kvar i sängen och bli ännu mer seg har jag tagit mig upp ur den och börjat dagen.

Idag står eventuellt en sväng till gymmet på schemat, lite balkongfixning och en arbetsintervju. Mer om denna kan jag prata om ikväll alternativt imorgon. Annars blir det inte mycket gjort för min del idag mer än detta, men tiden kommer säkert springa iväg lika fort idag med som den gjorde igår, förrgår och alla andra dagar med nu för tiden ..


Vad skall mina sötnosar hitta på idag?

Tisdag igen

Helt plötsligt var även denna dagen bara borta ..
Förstår inte vart tiden tar vägen .. Denna tisdagen spenderades tillsammans med Per och Viktor. Tiden bara sprang iväg och jag hann knappt blinka försen det var dags igen att bege sig hemåt.

Äckligt mycket bilar på vägen, men hem kom jag tillslut iallafall.


- - -


Imorgon skall jag se till att ordna lite på balkongen. Skall bland annat lägga ut konstgräset som inköptes igår. Sedan skall jag även plantera en hel del blommor samt sätta ihop det nya bordet som skall vara där ute.

Längtar så att få ordning ordentligt på denna balkong och mysa mig ner där i solens strålar en varm vår/sommardag ♥

Han börjar bli stor nu

Efter att ha varit borta i flera veckor kom jag tillslut tillbaka till familjen under helgen som var. Ingen hade direkt förändrats, förutom denna lilla krabat ..

Herregud så stor han har blivit.

- banan tycker han om också ^^


Balkongen

Hade tänkt att jag skulle göra iordning balkongen nu när solen vågar sig ner där allt mer och mer.
- längtar efter att ta en filt om mig, sätta mig i stolen ute på balkongen med ett glas saft, några bullar och en bra bok ♥ detta för mig är verkligen vår & sommarmys.

Konstgräset inköptes faktiskt idag. Fanns på K-rauta, så passade på att köpa där på en gång. Tror den kostade 118kr / metern. Eller någonting sådant ..

Det andra på bilden är Ikea alltihop faktiskt ^^
◊ nät i grönt     |     99 kr
◊ planteringsbricka i stål     |     69 kr
◊ filt i blåa nyanser     |     159 kr
◊ kruka i stål   |   9 kr


Städning i full gång

Nu har jag städat hela långa dagen i ända, och snart klar.
Har bara dammningen och dammsugandet kvar nu, resten är klart. Under stäningen har jag även hunnit med att baka hela 60st bullar också - samt gjort en cawslaw till dagens middag.


- - -


Imorgon blir det förmodligen en heldag med Per och Viktor. Är inte bestämt ännu till 100 % men förmodligen bär det nog av till dem små sötnosarna ^^

Grekisk musik gör allt så mycket roligare

Städar för fulla muggar och försöker få det att bli riktigt rent och snyggt här hemma. Det är dock en hel del att göra men dessa Grekiska låtar gör självklart allting så mycket lättare och framförallt roligare ^^














Dagena 'att-göra'

Dagens lista är lång och jag kommer inte ha mycket tid alls till att sitta här under dagens gång .. Dock skall jag iallafall försöka hinna med att kasta in några små inlägg vid lunch och kaffedrickandet ^^


Allt detta skall jag hinna med idag:

♦ packa upp alla kläder från helgen och lägga in snyggt i garderoben
♦ rensa hall-byrån
♦ sätta in en den foton i ramarna på fotoväggen i matsalen
♦ åka till gymmet och träna rumpa och lår
♦ skura golvet [även balkongen]
♦ frosta av frysen
♦ åka och titta på lite saker till balkongen
♦ dammsuga
♦ damma
♦ göra en coleslaw till kvällens middag
♦ rensa skåpet i badrummet
♦ flytta in alla nycklar i nyckelskåpet
♦ rensa allt under sängen ^^ [mycket som skall ut på tradera som jag samlat ihop]
♦ leta efter några snygga bokhyllor

♦ städa / dammsuga och tvätta bilen
♦ ev. baka minipizzor [om tiden räcker till]


Som ni märker så har jag en hel del att göra idag. Vet inte riktigt hur jag skall hinna med allt .. men på något konstigt sätt skall det nog gå ^^

Hemma igen

Nu är jag åter hemma igen i denna orena lägenhet.

Håller på och städar för fullt, men tar alla skåp, byråer, garderoben, hyllor och vråer först och främst. Sedan är det dags för det ytliga.

- - -

Just nu är det iallafall UNISEF - galan på fyran, så jag sitter klistrad här och tittar på det och betalar räkningar. Usch. Pengarna bara flyger iväg. Blää

My childhood

Har haft en del frågor nu om mitt liv utanför denna blogg och min uppväxt.
• Vilket land jag kommer ifrån • Hur min familj ser ut • Vart jag bor någonstans • Vad jag gillar att göra om dagarna • Mina framtidsplaner med mera. Tänkte nu berätta lite om detta och även visa lite gamla bilder.

Skall försöka att inte göra ett allt för långt inlägg ^^ hehe



Lilla jag bor i en förort i Stockholm, där jag nu bott i lite över två år. Bodde mina första två år i Nynäshamn, sedan bestämde sig mina föräldrar att flytta till den lilla hålan Ösmo - som ligger ca en mil norr om Nynäshamn. hehe. Där har jag sedan vuxit upp under hela skolperioden.

Många av er undrar också vart jag kommer ifrån, och nu till sanningen om detta .. Trot eller ej men jag är helsvensk [tyvärr]. Båda mina föräldrar kommer från Stockholms trakterna. Min mormor och morfar är/var gotlänningar, och den största delen av min släkt bor just där. Men jag har inget utländskt påbrå what so ever .. Mitt mörka utseende har jag nog fått av min morfar som också var svarthårig och väldigt brun i huden. Mamma och syster är blonda och min far är lite halvbrun av sig.

Min familj består alltså av pappa, mamma och syster. Sedan den 28.e oktober 2009 har jag även fått en "liten" systerson. Observera - "liten". Han vägen ca 10kg och är bara ca 6 månader gammal.


- - -


Övrigt om mig som person så jobbar jag så mycket jag kan - även om det tyvärr inte blir så mycket just nu för tiden .. Annars tycker jag om att träna [både gymma, ut och gå, yoga m.m] iallafall när det är fint väder. Umgås med vännerna är också någonting jag skulle kunna göra dygnet runt. Dock så bor de flesta av mina närmre vänner inte i närheten, men har två stycken som jag tycker om att umgås med - och även gör en hel del just nu ^^.

Mina framtidsplaner är att resa mycket och se världen. Skulle absolut inte ha någonting emot att flytta utomlands. Dock till Grekland i sådant fall, då detta är som mitt hem.
Längre in i framtiden skulle jag självklart vilja skaffa barn, hem och eventuellt gifta mig men nu snackar vi om 10 år eller någonting .. Skall först och främst ta hand om mig själv. Barn finns i alla umgängen [nästa] så de kan jag mysa med sålänge ^^ hehe


Utflykt

Nu blir det en liten utflykt ner till Nynäshamn och hälsa på mormor en sväng.
Var länge sedan jag träffade henne nu, och hon har frågat en del efter lilla mig .. så nu tänkte jag ta tillfälle i akt och faktiskt sätta mig i bilen ner till henne över en fika och snacka lite skit ^^ hehe



När jag kommer hem sedan skall jag ta och skriva ett 'litet' inlägg om mig själv, då många av er har olika frågor angående mitt liv nu, förr och framåt.


Så se upp.

Snart kommer ett inlägg som handlar enbart om lilla mig ^^

Skulle verkligen behöva

Efter mammas och min pratstund igår insåg jag att vad jag verkligen skulle behöva för själen - och hitta tillbaka en bit till mig själv är en EGEN resa utomlands.

 

Visst skulle ultimatet vara att få åka iväg till Rhodos själv för en veckas tid, men ärligt talat så bryr jag mig inte så jätte mycket just nu vart jag hamnar. Grekland är självklart det som lockar mest av allt - eftersom det är här jag verkligen hittar mig själv och finner en inre ro med mig själv.

 

Vet iallafall att jag skulle behöva få åka iväg under en veckas tid, vara för mig själv, finna min inre ro, uppleva ett liv utanför det 'normala' här hemma och försöka få rensa ur tankarna jag hela tiden grubblar på ..

 

 

Jag behöver komma iväg - själv!

- men tror ni det går. nope. för jag har ingen stadig inkomst, vilket gör allt så jobbigt. Det jag skulle behöva mest i världen går knappt ens att drömma om, för drömmen kan iallafall inte bli verklighet. Jag kan inte hjälpa mig själv ..


Massor med snack

Blev inget inlägg igår för jag och mamma satt och pratade om diverse flera timmar i sträck ..

När vi börjat prata klart insåg jag att filmen precis hade börjat [som jag pratade om här], det blev raka vägen ner till tv.n och börja titta på den.
- en mycket skön pratstund. Fick lätta på hjärtat en del. Filmen var även mycket bra den också. Men gud så trött jag var imorse när jag vaknade ^^ hehe

Snygg sminkning


Snyggare sminkning än denna får man ju verkligen leta efter.

Hade tänkt sätta mig och skriva av lite i min 'ut-med-tankarna' bekännelse bok för att rensa hjärnan lite och samla nya krafter för att orka med vardagen här i livet.


Men med boken till sidan om mig och pennan i högsta hugg hamnade jag istället på google och sökte upp lite snygga makeup-bilder. Denna var helt klart den coolaste, snyggaste och mjukaste sminkning jag någonsin sett. Kanske inte riktigt passar så bra in i vardagen, men så snygg. Skall köpa lite nytt smink och börja leka lite igen, som man gjorde förr i tiden. Det är ju så himla kul

Lång sovmorgon

Nannade kudden vid elva tiden igår och gud så trött jag var tydligen ..

Vaknade nämligen inte försen vid halv elva nu på 'dagen' får man väl nästan säga .. Sängen var otroligt skön och jag ville knappt gå upp ens då, fast klockan var så mycket. Var ialalfall otroligt skönt att få sova ut ordentligt.





Har hunnit äta frukost och nattat Casper och nu kallar en kall skön dusch på mig ^^
Blir att hoppa in i duschen, klä på sig och göra sig iordning för att sedan bege sig ut och hjälpa pappa lite med garaget [om det finns någonting jag kan hjälpa honom med], annars blir det kanske lite bak eller städ .. får se vad jag hittar på ..


Vad skall ni göra denna lördagen?

RSS 2.0