Hemsk kväll och morgon

Igårkväll efter sista blogginlägget här blev mina kramper i magen allt värre och värre att jag tillslut inte kunde varken stå/sitta eller ligga.
Hade fått ett återfall av magkatarren! Åtminstoende så är det vad jag tror.. Illamåendet försvann nämligen och samma magsmärtor som när jag hade magkatarr för ett tag sedan tog över min kropp helt och hållet.

Fick i mig en tablett [då jag har kvar tabletter sedan tidigare] och sedan lade jag mig i hjärtats knä och försökte hitta en ställning då kramperna var mindre. Tillslut hittade jag ett sätt att ligga på så att kramperna blev mer lindriga och efter bara några minuter sov jag som en stock.


* * *


Hela natten har jag sedan fått sova helt fridfullt, men när jag vaknade var smärtorna fortfarande där. Så idag får det bli att stoppa i sig en ny tablett nu och sedan lägga dagens planer på hyllan ett tag och bara ta det lugnt i soffan i hopp om att dessa magsmärtor skall försvinna.

Så trött på denna magkatarr. Inte kul att behöva ha ont i magen nu när man är gravid. Det gör att man blir orolig för den lilla. Är det jag eller han/hon som mår dåligt?!.. Tur denna gång att jag känner igen smärtorna och kan säga vad det är. Blir så orolig annars för det lilla pyret.

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

OM BILDER OCH PHOTOSHOP
- Jag använder mig utav photoshop 7.0, picasa samt paint när jag redigerar mina bilder.
- Lite angående bloggdesign har jag lärt mig, och jag lär mig allt mer eftersom. Svarar gärna på era frågor, ett annat alternativ är att besöka designadinblogg.se som har många bra förklaringar på bloggdesign
- Angående photoshop frågor så svarar jag ej på dessa då det oftast är lite komplicerat att förklara.
google.se finns däremot svar på de flesta frågorna

MIN ÄLSKLING
- Jag fotar med min Nikon D60. Mer information om den kommer mer tiden
- Vill ni ha tips på bra systemkameror skulle jag gå till en fotoaffär eller andra ställen som säljer dessa.
Det är omöjligt för mig att veta vad som passar just dig. I affärerna kan de dessutom svara på alla dina frågor

TACK SÖTA NI..
..för att ni respekterar detta och kommentera nu trots ovanstående. Era åsikter betyder mycket för mig :)


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mail: (visas bara för mig)

Har du också en blogg/hemsida?:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0