Kanderad ingefära

Igår blev det lite exprement.
Kanderad ingefära stod på menyn ^^

Man kan ju verkligen säga att det var mycket smak på dem, och starka blev dem även efter man låtit dem dra sig ett tag ^^ hehe.

Om ni är sugna på att testa själva så skriver jag upp receptet här under. Mycket enkelt, klarar sig själv mestadels av tiden och går relativt fort.

- - -

Recept

400g färsk ingefära
• 2dl vatten
• 5dl socker


Skala ingefäran och skär dem i smala strimlor. Koka dem sedan i 1dl vatten i 30 min - tills de börjar bli mjuka. Häll sedan av vattnet och låt dem svalna i ca 10 minuter.

Mät sedan ingefäran i decelitermått. Lägg tillbaka dem i kastrullen med lika många deceliter socker samt 1dl vatten. Koka sedan upp under omrörning och låt skjuda tills ingefäran börjar bli genomskinlig.
Blanda sedan ingefäran i socker och låt sedan vila på bakplåtspapper.

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

OM BILDER OCH PHOTOSHOP
- Jag använder mig utav photoshop 7.0, picasa samt paint när jag redigerar mina bilder.
- Lite angående bloggdesign har jag lärt mig, och jag lär mig allt mer eftersom. Svarar gärna på era frågor, ett annat alternativ är att besöka designadinblogg.se som har många bra förklaringar på bloggdesign
- Angående photoshop frågor så svarar jag ej på dessa då det oftast är lite komplicerat att förklara.
google.se finns däremot svar på de flesta frågorna

MIN ÄLSKLING
- Jag fotar med min Nikon D60. Mer information om den kommer mer tiden
- Vill ni ha tips på bra systemkameror skulle jag gå till en fotoaffär eller andra ställen som säljer dessa.
Det är omöjligt för mig att veta vad som passar just dig. I affärerna kan de dessutom svara på alla dina frågor

TACK SÖTA NI..
..för att ni respekterar detta och kommentera nu trots ovanstående. Era åsikter betyder mycket för mig :)


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mail: (visas bara för mig)

Har du också en blogg/hemsida?:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0